Alvás közben lebegő embereket örökített meg egy fotós

Ettől mi is szeretnénk lepihenni

2016/03/09

Kevés dolog esik jobban, mint egy hosszú nap végén behuppanni a pihe-puha ágyba. Annak ellenére, hogy mindenki tisztában van az alvás fontosságával, mégis képesek vagyunk luxusnak tekinteni az erre fordított időt.

Abból semmi baj nem lehet, ha néhány órával kevesebbet szundítunk, ugye? Sajnos de. El kell fogadnunk, hogy a pihenés lényeges élettani része a mindennapjainknak. Köztudott, hogy a minőségi alvás minden téren pozitív hatással van életünkre. Kutatások bizonyítják, hogy felpezsdíti az elmét, megtisztítja a tudatot és segít megtartani az egészséges testsúlyt. Ráadásul javítja a hangulatot és tovább élhet az, aki elegendő időt fordít rá.

A Huffington Post fotósa, Damon Dahlen különleges fotósorozatot készített, hogy felhívja a figyelmet az alvás létfontosságú szerepére. Lenyűgöző képeken mutatja meg, hogy milyen jóleső érzés kidőlni az ágyon és álomba merülni. Szürreális látványt teremtett azzal, hogy az embereket lebegő helyzetben ábrázolta, így kifejezetten kellemes hangulatot sugároznak a fotók.

Amikor eljön a lefekvés ideje, kedvcsinálónak nézd meg az alábbi galériánkat és élvezettel gondolj a pihenésre. Tested és elméd garantáltan meg fogja hálálni!

(Forrás: Huffington Post)

Hozzászólások