Ambrus Attila mindenkit szeretettel vár szerdától vasárnapig!

Vásárolj egyedi, kézzel készített termékeket!

2017/08/15

Szeretnél egy szuper hétvégi programot, melyről igazi különlegességekkel térhetsz haza? Akkor látogasd meg Ambrus Attilát Balatonbogláron a Platán soron!

Legutóbbi interjúnkban Ambrus Attila elmondta, hogy teljes mértékben munkaként tekint a fazekasságra, hiszen ezt tanulta a börtönben és szereti is csinálni. Több helyen is találkozhattok vele egyes rendezvények keretében, most viszont a szokásos balatonboglári helyén lesz megtalálható a Platán soron.

Balatonboglár gyönyörű hely, jól megközelíthető, így egy hétvégi kiruccanásra is alkalmas. Emellett pedig egyedi és különleges termékeket vásárolhattok Ambrus Attilától, aki mindenkit szeretettel vár szerdától vasárnapig! Az eddigi termékei mellett (tálcák, vázák, poharak, gyümölcstálak, pálinkás butellák) újdonságokkal is várja a vásárlókat, többek között söröskorsóval, ami valljuk be a nyár elengedhetetlen kelléke.

Attila azt is elárulta nekünk, hogy már nagyon várja, hogy elinduljon az Ázsia Expressz, ahol Berki Krisztián társa volt, hiszen végre mindenki láthatja legújabb szerepében.

1224967_berkiambrus

Hozzászólások