Ambrus Attilának minden vágya, hogy gyermeke szülessen!

Úgy tűnik a Viszkis révbe ért

2017/06/07

Ambrus Attila élete mostanában pörög, rengeteg dolog történik vele. A sok jó mellett azonban egyetlen dolog hiányzik neki és párjának, mégpedig egy gyermek.

Ambrus Attila élete mostanában rendkívül eseménydús, ezért úgy gondoltuk ideje lenne őt felhívni, hogy mi is zajlik most körülötte, mik a tervei, vágyai. Fogadjátok szeretettel a vele készült rövid interjút.

Tudtunkkal fazekas mesterséggel foglalkozol. Hobbiként vagy munkaként tekintesz rá?
Hobbiként nem működhet ez az egész, mert már nem támogat az Otp Bank. (nevet) Teljes mértékben munkaként tekintek a fazekasságra, ezt a szakmát tanultam a börtönben. 

Következő alkalommal a Tihanyi Levendula Fesztiválon fogod árulni a termékeidet, mit vásárolhatnak majd a vevők?
Gyakorlatilag bármit, amit agyagból el lehet készíteni. Na most azért lovasszobrot ne várjanak tőlem. Inkább funkcionális tárgyakat készítek, például tálcákat, poharakat, vázákat, gyümölcstálakat, pálinkás butellákat.

Milyen volt Berkivel dolgozni az Ázsia Expressz kapcsán?
Krisztián olyan személyiség, akiből Magyarországon nincs még egy. Először nagyon negatívan álltam hozzá, komoly fenntartásaim voltak vele kapcsolatban. Mióta ismerem rájöttem, hogy neki az a dolga, hogy irritálja az embereket. Az utóbbi időben sülve-főve együtt voltunk, rájöttem, hogy vérprofi abban, amit csinál és komoly értékekkel bíró ember. Pozitívan csalódtam benne.

Mik a terveid a továbbiakban? 
Jelenleg készülök a Levendula Fesztiválra, majd a többi eseményre. Két-három hetente járok különböző rendezvényekre. November 23.-án lesz a filmem premierje, remélem jól fogják fogadni. Emellett én és a párom a két kutyusunkkal foglalkozunk. 

Mi a legfőbb vágyad az életben, ami még nem teljesült?
A feleségemmel szeretnék egy, esetleg két gyermeket. És egy kis egészség sem ártana.

(kép: google)

Hozzászólások