Amikor a barátnőd nagyon részeg

Nem lettünk volna a srác helyében

2016/06/29

Láttunk már nem egy részeg embert, de mindannyiuk közül Elizabeth a legújabb kedvencünk – óriási partyarc lehet a lány, bár a barátját azért nem irigyeljük.

Mindenki találkozott már olyan emberrel (a jobbak saját magukat hozzák fel példának), akinek sikerült annyira a sárga földig innia magát, hogy mondhatni bébiszitterre volt szüksége. A kellemesen becsiccsentett emberek hajlandóak ugyanis olyan dolgokat megtenni, vagy legalábbis megpróbálni, amiket normális esetben nem – de hát ezt a részt nem is kell bemutatnunk senkinek, aki legalább egyszer volt már részeg.

Ilyenkor jön a részegszitterkedés, azaz a beszeszelt barátok és barátnők gardírozása. Ez -saját tapasztalataim alapján- nem egy könnyű feladat, ugyanis a részeg embereknek annyira indokolatlan gondolatai vannak néha, hogy az valami elképesztő. A részegszitterek dolga abból áll, hogy figyel az éppen hányni, dőlni, esni készülő barátokra, kiveszi a kezükből az éles tárgyakat, nem hagyja, hogy elköltsék az összes pénzüket, és sorolhatnám napestig. 

Aztán itt van Elizabeth. Na, ő a részegszitterkedés magas szintű művelését igényli – mi pedig imádjuk, mert világi figura, miközben azt sem tudja, merre lehet épp arccal előre. Minden elismerésünk a barátjáé, aki az egész este során őrzi minden lépését, és közben sunyiban dokumentálja is őket, feltehetőleg azzal a szándékkal, hogy majd másnap dokumentálja őket.

Elizabeth! Ha ezt olvasod, valamikor menjünk el együtt bulizni!

a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a 

Hozzászólások