Amikor a csaj a küszöbig megy

Ez jön be a pasiknak

2015/04/03

Kifordult világban élünk, a nők elfelejtenek nők lenni, a férfiak pedig udvarolni. Sok feminista szisszenhet most fel, hogy miért gondolom én azt, hogy attól ő már nem is nő, ha nyomul? Nem, nem ezt mondtam. De ha azt akarod, hogy a férfi nőként tekintsen rád, akkor nem biztos, hogy az a legjobb megoldás, ha a küszöbig mész egy kis törődésért.

A feminizmus és az egyenlő jogokért való küzdelem szerintem nem jelenti azt, hogy át kell vennünk a szerepeket. Inkább meg kell próbálni árnyalni azokat és megtalálni a közös nevezőt. A legtöbb nő igen is igényli a törődést és udvarlást, csak már rég elfelejtették, milyen az. És ha még meg is kapják, akkor nehezen ismerik fel, és még nehezebb fogadják be. Persze ehhez már a pasi is kell, úgy értem a FÉRFI, aki tudja, mit akar egy nőtől és azt is, hogyan kell udvarolni.

Kétféle nőtípus létezik: akit tényleg csak a szexuális vágy hajt, és aki abban reménykedik, hogy ettől majd magához köti a férfit.

Jaj, te kis csacsi! Komolyan azt gondoltad, ha erőszakkal a férfi ágyába veted magad – akár kéretlenül is -, akkor ő majd nem fog élni a helyzettel? Dehogynem. Csakhogy: a pasik legtöbbje egyetért abban, hogy amennyiben hiányzik az izgalom, az udvarlás – jó, szebb szót használok, becserkészés – szakasza, vagyis könnyen megkapja a nőt, akkor az nem sokat ér számára. Mivel tudjuk, hogy a férfi vizuális és sokkal hamarabb ellepi az agyát a tesztoszteron, mint hogy te azt mondanád kiskanál, nem igazán fog a lelkeddel törődni. Kihasználja a helyzetet, mert miért ne tenné, de ne várj tőle érzelmeket.

szenvedély

A megkérdezett férfiak egyöntetűen azt mondják, ha nincs harc a nőért, akkor nem édes a szex. Ha önként ajánlod fel magad és a küszöbig mész, csak azért, mert azt gondolod, ezzel majd megszerzed a férfit, akkor el kell, hogy szomorítsalak: az esetek kilencven százalékában nem fogod. A maradék tíz százalék vagy örül, hogy végre van valaki az ágyában, vagy tényleg sikerül annyira egy hullámhosszra keveredni, hogy megér egy próbát. A férfiak szexelnek kalandvágyból, vagy mert túl régóta nélkülöznek, de semmi esetre sem azért, mert ilyenkor komoly kapcsolatot szeretnének. Ha egy nő igazán érdekes számukra, annak megadják a módját.

Más a helyzet abban az esetben, ha te is tisztában vagy azzal, mit akarsz a pasitól. Hiszen itt érzelmeknek helye nincs, a fiútól nem is várhatsz, te pedig már jó előre tisztában vagy vele, hogy nem akarsz semmibe belebonyolódni, pusztán a fizikai vágy hajt. Ilyenkor tisztázottak a játékszabályok, és egyikőtök sem fog megsértődni, ha másik kipattan mellőle az ágyból.

szenvedély

Ha viszont egy férfi komolyan veszi a kiszemelt nőt, akkor hajlandó és képes is várni a megfelelő pillanatra. Vagyis tudja, hogy nem ront ajtóstól a házba. Ezzel megadja a kellő tiszteletet a nőnek, így ő biztonságban érezheti magát. A pasik, akik koruknál, élethelyzetüknél fogva, vagy egyszerűen csak mert félnek vállalni a felelősséget, pusztán egy éjszakás kapcsolatokba bonyolódnak, nem fognak rád és a lelkedre figyelni. Tőlük nem is számíthatsz többre. Mert nincs bennük se kitartás, se kurázsi, és úgyis meg fogja magyarázni, ha számon kéred rajta, hogy ‘cica én megmondtam, nem akarok semmit tőled’! Hát kell ez neked?

Sose gondold azt, hogy szexszel megfoghatsz egy férfit. Flörtölj inkább helyette, legyél kedves, csacsogós és kicsit rejtélyes, majd ha már eljutottatok arra a szintre, hogy sor kerülhet a szexualitásra, ráérsz elkápráztatni őt az ágyban! Hidd el, ha ott megkapja a kellő figyelmet, nem fog kelleni neki más. Vagy, ha mégis, akkor annyit ért, ezt viszont már te is tudod.

Buta stratégia, ha a nő nyomul és az ajtóban toporzékol, hogy a pasi vigye már ágyba. Igen, legyél lehengerlő, add meg a jelet, kéresd magad kicsikét, hogy a férfi megvesszen, akarjon téged! Mert ha akar, akkor tenni is fog érte.

Hozzászólások