Amikor az átfagyott test melegségre vágyik

Érzékeink a télben

2015/12/16

Hideg, meleg, fűszerek, ízek, illatok. Az érzékszerveimre megannyi tényező van hatással, a szexualitásom pedig úgy forr, mint a bor a karácsonyi vásárban. Alig várom, hogy hazaérjek és meglepjem a kedvesemet. Ez a hűvös test kényeztetésre vár.

A télben van egy megmagyarázhatatlan bujaság. Ilyenkor sokkal jobban igénylem az összebújást, a törődést, aminek biztos a kinti hűvös az oka. Míg a téli hidegben felpezsdül a vérem, addig a szoba melegében előjön belőlem a érzés, hogy olyan jó a szerelmemhez hazamenni és együtt lenni. Állítólag ilyenkor sokkal jobban hatnak ezek az érzékszerveink. Az átfagyott bőr melegségre vágyik, a testnek szüksége van a langyos-lágy érintésre, az átfagyott lábfejnek a másik forróságára. Minden idegszálamra hat a szoba hőmérséklete, érzem, ahogy ellazulnak az izmaim, de közben már elértem azt a határt, ahonnan nincs visszaút. Úgy döntök, meglepem a kedvesemet egy spontán élménnyel, amikor hazaérek.

Belépek a lakásba, ő épp valami aktuális meccset néz. Jellemző. De ez az este az enyém, egész nap rá gondoltam, nem tudtam egy pillanatra sem kiverni a fejemből. Ha nem adja magától, hát elveszem, úgyis szeretek vele cicázni kicsit, mert olyankor még szexisebbnek és kívánatosabbnak érzem magam.

Cleavage

Egyáltalán nem ellenkezik, amikor az ölébe ülök és elkezdem csókolgatni a nyakát. A szoba sejtelmes melegében átfagyott testem egyre inkább felforrósodik, az ő testének melege pedig még jobban felizzítja bennem a szexuális parazsamat. Lekerül az ing, rólam a szoknyám, csak a fekete csipkefehérnemű sínylik fel a tévé fényeinek hála. Hol van már a meccs utáni vágy! Elég csak a szemébe néznem és tudom, hogy akar. Nem sokára magáévá tesz, amit csodálatos kéjjel fogok neki meghálálni. A keze simogatja a bőrömet, aminek apró sejtecskéi már nem a kinti fagytól lúdbőröznek, hanem attól az érzéstől, amit ő gerjeszt bennem. A tél valahogy sokkal jobban előhozza belőlem a vágyat, hogy esténként együtt legyünk. Megiszunk egy pohár bort, beszélgetünk a napközbeni eseményekről. Kezünk az övkorc alá csúszik és még a hosszú petting is sokkal kívánatosabb, mint bármikor máskor.

Szeretem, ahogy  a fahéj illata átjárja a lakást, hogy a szárított narancshéj, amit direkt reggel otthagytam a pulton, keveredik a levegőben lévő fűszerekkel. Az egész egy iszonyatos katarzisként elevenedik fel bennem, mintha minden együttes erővel hatna rám és a szexualitásomra. Itt van mellettem a férfi, akit szeretek, akivel minden pillanat ajándék. Imádom kényeztetni, nő lenni neki, szeretem a szemében izzó lángot, ahogy megkíván. Talán nem is gondolta, hogy kora este, amikor megjövök a munkából, ezt kapja tőlem ajándékba. De hálás vagyok neki. Hálás a rajongásáért, a szerelméért, amiért nap, mint nap boldoggá tesz engem. Minden pillanatban arra vágyom, hogy megerősítsem benne, jól választott, amikor úgy döntött, engem akar.

Hozzászólások