Amikor örülsz, hogy nem vagy apa

Zseniális emlék a kilencvenes évekből

2016/05/19

Az ember életébe csúsznak hibák, ez tény. Előfordul például, hogy kérdésessé válik, ki is a gyereked apja. Nos, vannak, akik nagyon örülnek, hogy nem ők…

Maury Povich és showműsora legalább akkora számnak számított a kilencvenes évek Amerikájában, mint nálunk a Mónika show. És mint minden ehhez hasonló khm… magas színvonalú, kulturált műsornak, ennek is megvoltak a maga aranyat érő  momentumai. Ugye nem gondoltuk, hogy Ági és Zoli csodálatos románca egyedi eset?

Ám Mr. Povich kicsit keményebb kérdésekbe is belemászott néha. Például szerette kideríteni, hogy a vele szemben ülő úriember most akkor éppen apa, vagy nem apa. Ezt nagyon egyszerűen, egy hétköznapi DNS-teszttel el is tudták dönteni, az eredményekre adott reakciók pedig annyira zseniálisak, hogy könnyezve röhögtünk rajtuk. Valaki ráadásul készített ezekből egy válogatást, ahol tömbösítve nézhetjük az úriembereket, amint éppen örömtáncot járnak, hogy nem ők a szerencsés delikvensek, akik ezentúl perkálhatják a gyerektartást. 

Persze nem szabad azt hinni, hogy mindenki megúszta az apai szerepkört, aki bekerül a műsorba. Maurynál nem csak férfiak ugráltak és pacsiztak örömittasan a közönséggel, hanem nők is, akik ország-világ szeme előtt röhöghették ki -kicsit sem kárörvendően- gyermekeik apját, aki tovább már nem tagadhatta a dolgot. És persze azt se higgyük, hogy az ő táncaik nem valami fenomenálisak.

Jöjjön hát a videó, öveket becsatolni, rekeszizmokat ellazítani!

Hozzászólások