Aminek egy pasi sem tud ellenállni!

Trükkök, hogy te lehess az istennője!

2014/11/05

Ahogy a nőknek, úgy a férfiaknak is több olyan vágyuk van, amelynek nem tudnak ellenállni. Tudd meg, hogy mivel veheted le a pasit a lábáról!

Szeretnéd, ha nem tudna ellenállni neked és mindig úgy tekintene rád, mint egy istennőre? Fogadd meg tanácsainkat és vedd le a lábáról – örökre!

Dícséret

Nemcsak a nők szeretik a bókokat, hanem a férfiak is. Ha azt gondolnád, hogy csak neked esik jól, ha megdicsérik a frizurádat vagy az új ruhádat, állj meg egy pillanatra és gondolkozz el azon, hogy neki ez pont ennyire szívhez szóló lenne. Szóval ne fukarkodj a szavakkal, jöjjenek azok a bókok!

Erogén zónák

Persze-persze tudjuk, hogy imádják, ha a nadrágjukban matatsz, de ne feledd el a hátát, a combját, a mellkasát, a fejét és a fülét se. Cirógasd és kényeztesd ezeken a területeken is.

 

137382630

 

Szexfantáziák

A férfiaknak nem egy olyan szexfantáziájuk van, amelyet adott esetben lehet nem mernek tudtodra hozni, de ha mégis, és neked is tetszik, bátran járj a kedvébe és teljesítsd! Fontos, hogy tényleg csak akkor, ha a te örömödet is szolgálja!

Tüzes szavak

A pasik imádják a gerjesztő, szexis szavakat, a fülükbe búgó selymes női hangot, hogy imádott partnerük épp mit tenne velük vagy mire vágyik. Persze nem kell mindennap, mindenhol, de épp egy közös főzésnél vagy a bevásárlásnál is begerjesztheted párod egy kis szexre invitálással.

 

83110495

 

Hozzászólások