Amire egy világ kíváncsi: mi lesz a végkimenetel augusztusban?

Nem kímélik egymást az ellenfelek

2017/07/13

Egy ökölvívó mérkőzés, melyre mindenki kíváncsi: Conor McGregor vs. Floyd Mayweather. Vajon mi lesz a világraszóló meccs eredménye?

A 2015-ben veretlenül visszavonult Floyd Mayweather Jr. visszatér a kötélnégyszögbe és összeméri tudását az UFC sztár Conor McGregorral. A két sztár augusztus 26-án, természetesen egy szabályos ökölvívó mérkõzés keretében ütközik majd meg, a megengedett maximális súlyhatár pedig 154 font (nagyváltósúly) lesz. Az eseményt Las Vegasban rendezik meg, az eredményre pedig az egész világ kíváncsi és mindenki feszülten várja.

Magyar idő szerint szerda hajnalban végre szembenézett Conor McGregor és Floyd Mayweather. Igaz, egyelőre csak a hivatalos sajtótájékoztatón, de már ez sem sikerült eseménytelenre. Természetesen az első pillantástól ment a beszólogatás, McGregor is sűrűn érdeklődött ellenfelénél, hogy érzi magát mostanában az édesanyja, illetve Mayweather is utalt rá néhányszor, hogy az ír harcosnak nem ártana a meccs előtt egy tiszta fehérnemű. És persze mindenki megöl mindenkit a ringben.

A lényeg azonban nem a szájkarate volt, azt már megszoktuk. A pálmát McGregor vitte el az öltönyével. Ami ugyanis messziről egy átlagos, csíkos mintázatnak tűnik, az közelről egy kis „titkot” rejt. A csíkok ugyanis a „F…k you” mondatot adják ki, amelyet nem lehet szebben fordítani annál, hogy „B…d meg!”. Kíváncsian várjuk a végkimenetelt! 

629McGregor

(forrás1, forrás2)

Hozzászólások