Amire minden férfi vágyik

Így teheted boldoggá!

2014/10/06

A nők nagyon jól tudják mit szeretnének és általában bátran a férfiak tudtára is adják azt. Ellenben az erősebbik nem hajlamos magába zárni vágyait, várja, hogy a nő rájöjjön. Most eláruljuk, hogy mire vágyik minden férfi.

Ki ne vágyna arra, hogy megdicsérjék, bókoljanak neki? A nők hiúak, csinosítgatják, szépítgetik magukat és várják, sőt elvárják, hogy életük párja ezt ne csak a szemével vegye észre, hanem hangot is adjon a látványnak.
Milyen szép a frizurája, jól áll az új ruha, csinos a farmer a fenekén és sorolhatnánk…
A nő ettől kivirul, boldog, máris jól kezdődik a napja. Megnyugszik, elégedett és minden rendben.
Viszont a hiba ott van, ha ez a folyamat itt elakad. Hiszen – bármennyire is úgy gondolnánk, hogy csak a nők örülnek a dicséretnek – ez nem így van.
Bár a férfiak nem kérik a szép szavakat, nekik is nagyon jól esik.

 158576406

Bókoljunk!

Amikor azt látjuk, hogy életünk párja a tükörben igazgatja a haját vagy megkér rá, hogy igazítsuk meg a gallérját, akkor ne csak készségesen igazgassunk, hanem szólaljunk is meg. Mondjuk el bátran, hogy milyen jól áll neki ez az ing, többször is szeretnénk ilyen ingben/pulóverben látni, most milyen elegáns vagy épp sármos, jó, ha a haját erre vagy arra fésüli, bármi, ami kedves, ami odafigyelő és most, ebben az esetben a külsejére vonatkozik. Tegyük ezt meg akkor is, ha már 10-20 éve együtt vagyunk, ha egy kicsit pocakos és nem épp egy kifutómodell.

Ne akarjuk megváltoztatni!

Az ismerkedés időszakában, az első hetekben mindenki nagyon szeretné a szebb és jobb oldalát mutatni a másik felé. Mindkét nem domborít. Ezután, ha minden jól alakul és elkezdődik a kapcsolat, előbb-utóbb – kikerülhetetlenül – lesznek súrlódások, kisebb-nagyobb problémák. Ilyenkor, ha a nőknek valami nem tetszik, általában el is mondják azt: miért ezt csinálod, miért nem azt, hogy nézel ki, ne beszélj olyan hangosan avagy halkan, miért kézzel eszed, miért nem villával…
Ekkor szoktak a férfiak általában felmordulni, hogy ne akarjuk megváltoztatni őket, hiszen ők pont olyanok, mint az ismerkedés elején, és akkor állítólag tetszett nekünk az, hogy milyen kis morgós vagy épp magának való, esetleg hangosan nevet.
Jó tanács: ha már a kapcsolat elején, pontosabban a randi-időszakban szúrja a szemünket valami és úgy érezzük, hogy később ez konfliktusok forrása lehet, akkor ne is menjünk bele, vagy nyíltan mondjuk el neki, hogy ez és ez nem tetszik, ha hajlandó változtatni rajta, akkor van közös jövő. Néhány hónap után azonban az eddig látszólag tetsző tulajdonságokat ne emlegessük úgy, mint egy mumus.176979756

 

Szavak nélkül is szeret

Inkább az a csöndesebb típus? Nem mondja el minden percben, hogy milyen szép és vonzó élete szerelme? Nem szabad zokon venni! lehet, hogy a tekintete vagy épp az ölelése többet mond minden szónál. Hiszen egy szerelmes pillantás, egy simogatás vagy épp a popsira csapás mindent elárul. A férfiak nagy többsége felettébb vizuális és ezt nem is tudják rejtegetni. Hogyan nyilvánul meg a valóságban? Ami szép, azt nézik: áhitatosan, kívánósan, vágyakozva vagy épp rajongva.
Amíg otthon, a szeretett nőt is így nézik, addig nem lehet gond.

Hozzászólások