Andre Agassi lett Schoberték nagykövete

Norbiék nagy dobása

2014/09/05

Már hivatalos, hogy tőzsdére kerül az Update, amihez egy világsztár adta az arcát. A híres sportoló nem más, mint a profi amerikai teniszező, Steffi Graf férje, Andre Agassi, aki megkóstolta Schobert Norbiék termékeit, majd elvállalta, a nagykövet szerepét.

Schobert Norbi sajtóközleményt adott ki a hivatalos bejelentés után:

schobert2„Hiszem, hogy történelmet írunk. A jövő héten, szerdán Andre Agassi személyesen vesz részt nemzetközi sajtófogadásunkon. Hosszú távú együttműködésünkkel 66 magyar gyártó nyer teret, hogy kijusson az európai és a világpiacra. André személyesen kért fel saját Update1 termékeinek létrehozására. Már meglévő termékeinket hónapokig tesztelte, a menedzsment minket is átvilágított és levonta a konklúziót: Az Update kell a világnak, mert segít.

Hiszem és remélem, bebizonyítjuk, hogy ez egy olyan ország ahonnan nem kell elmenni és hittel, ötlettel, küzdelemmel lehet sikert elérni.

Hiszem, hogy a hivatalos szervek és a kormányzat is meglátja, érdemes segíteni, ha valami alulról jön, és ide elér.

Európa és a világ legfontosabb médiumai már jelezték részvételüket. Agassi jelenleg a Longines, a Nike és a Hugo Boss arca, de mostantól a mi, illetve a Ti Nagykövetetek is!

Ő a mi szintünkhöz nem megvehető, de látjátok: Megnyerhető!

A magyar gazdaságtörténetben soha nem állt magyar cég élén ilyen nagy ember! Miért éppen Ő? Mert alulról jött, mint mi.

Mert volt törés a karrierben, de felállt. Segít a szegény gyerekeken. Gyönyörű család, Steffi Graf a feleség és egyidősek vagyunk. Abban a korban van, ahol már igazán fontos a lowcarb és a tudatos táplálkozás.”

schobert3

Szerdán Hajdú Péter műsorában még titkolta a nagykövet kilétét, de annyit már akkor is elárult, hogy egy nagyon neves és profi sportolóról van szó. Schobert Norbi több, mint 10 évvel ezelőtt találta ki és álmodta meg az Update márkát, de már akkor elhatározta, hogy világmárkát épít ki belőle, ezért egész Európát szeretné megcélozni. Ezt nem kölcsönökből szeretné megvalósítani, ezért kerül a tőzsdére vállalkozása. Tulajdontársakat, befektetőket vonna be cégébe, hogy terjeszkedhessen, amihez elengedhetetlen lépés volt az is, hogy egy nem is akármilyen világsztárt tegyen az élére, hiszen Norbi és Réka „csak” hazánkban ismert név.

schobert4

Rubint Réka elárulta, Norbi már jó ideje nem alszik a sok stressz miatt, ami érthető, ugyanis ha ez a dobásuk összejön, az nemcsak saját vállalkozásuk, hanem a hazai gazdaság és export számára is kedvezően fog hatni. Andre Agassi aláírásának köszönhetően pedig az egész világsajtó erről fog beszélni hamarosan.

Hozzászólások