Andy Vajna felesége üzlettársa lett

Ekkora business a szépségverseny?

2015/01/21

Andy Vaja nem elégszik meg a férj szereppel, mostantól üzlettársak is Vajta Tímeával. A hollywoodi rendező három millió forinttal szállt be felesége cégébe, a Beauty Enter­prises Hungary Kft.-be, amely idén először rendezte meg a Miss Universe Hungary szépségversenyt.

A filmipar és a szerencsejáték mellett mostantól a szépségiparban is szerepet kap Andy Vajna. A hatalmas kapcsolati rendszerrel (és persze vagyonnal) rendelkező filmügyi kormánybiztos ügyvezetője és tulajdonosa annak a tavaly alapított kft-nék, amely most három millió forinttal bevásárolta magát a Beauty Enter­prises Hungary Kft.-be, azaz Vajna Timi cégébe.

A cég törzstőkéje így hat millió forintra ugrott, amelynek segítségével megerősödik a kft.

Vajna Tímea és Andy Vajna
Andy és Timi a Miss Universe Hungary sajtótájékoztatóján – most már üzlettársak is

“Új taggal bővül a vállalkozás egy olyan céggel, amely beszáll egy másikba tulajdonosként és felemeli a törzstőkét. Ez egy jogi személy, mivel nem magánszemélyként szállt be. A jogi személy pedig természetesen beleszólhat a cég ügyeibe. Általánosságban elmondható, hogy a tőkével megerősödik a kft., pénzügyileg stabilabbá válik, még jobban tud a vagyonával gazdálkodni – nyilatkozta a Borsnak dr. Kamarás Péter ügyvéd.

Nem csoda, hogy Vajna Timi minden erejével azon dolgozik, hogy minél erősebb legyen a cége, hiszen azt tervezi, hogy néhány éven belül itthon rendez nemzetközi szépségversenyt. Szerencsére férje, Andy mindenben mellette áll: a Bornak elárulta, azért szállt be az üzletbe, mert szeretné támogatni kedvesét a céljai elérésében.

Hozzászólások