Andy Vajna feleségével ünnepelt

Egy éve házasok

2014/08/22

2013. augusztus 19-én mondott örök hűséget egymásnak a híres producer, Andy Vajna és kedvese Palácsik Tímea. A pár igazi álomesküvőt tartott, melyre számos hollywoodi sztár is meghívást kapott.

Vajna Timi és nála 37 évvel idősebb párja egy éve kötötte össze életét, másfél év együtt járás után.

A pár először a Berlini Filmfesztiválon mutatkozott a nyilvánosság előtt, ezt követően néhány hónappal később már egy gyönyörű gyémánt gyűrű csillogott Timi ujján, amiből arra lehetett következtetni, hogy lánykérés történt. Andy igyekezett titokban tartani kapcsolatuk minden momentumát, bár úgy elég nehéz volt, hogy Timi aktív életet él közösségi oldalain és szinte mindent megoszt a nyilvánossággal.

Az esküvőjük igazi tündérmese volt. A tengerentúlon, Roberto Cavalli által tervezett ruhában mondta ki az igent Timi barátaik és családja társaságában.

Bizonyos forrásokból tudjuk, hogy a producer többször kérte már kedvesét, hogy kevésbé élje kifelé az életét, és ne fotózzon le mindent, amit férjétől kap, de a jelek szerint Timi nem igazán foglalkozik férje kérésével.

A fiatal nő a milliomosok mindennapjait éli. Körbeutazza a világot, bulizik, luxus boltokban vásárol, gyönyörű helyeken romantikázik férjével, és hála közlékeny természetének, mi is mindenről időben értesülhetünk.

Első házassági évfordulójukon viszont mindössze egyetlen fotót tettek közé Timi internetes oldalán. A kép egy aprócska tortát ábrázol, ‘Boldog évfordulót’ felirattal, melyet közösen vágnak fel.

10593071_606594136128008_1070147751790700733_n

Nem tudni, mivel töltötte a pár első évfordulóját, de kívánunk nekik sok boldogságot és még sok szép közös évet.

Hozzászólások