Andy Vajna gépén fiatalok haltak meg

A producernek nincs köze a balesethez

2015/06/08

Andy Vajna világa sokakat foglalkoztat, amióta hazaköltözött Magyarországra és feleségül vette Palácsik Tímeát. Az őt körülvevő luxus soha nem látott méretekben gyűrűzik be otthonainkba, hiszen Timi révén lehetőségünk van végig kísérni azt. Azonban az újságírók kíméletlenül kutakodnak a mogul múltjában, és felhasználnak minden lehetséges eszközt, hogy kiderítsenek róla néhány sötétnek vélt információt.

Andy Vajna producerként megteremtett magának azt a luxust, amiben sokan szeretnének élni. Káprázatos helyszínek és utazások, világsztár barátok, drága autók, csodálatos otthon, gyönyörű feleség és még egy magánrepülőgép is dukál. A híres filmes Amerikában töltötte ideje nagy részét, ebben a környezetben alapozta meg vagyonát, itt voltak üzleti vállalkozásai, és ennek köszönhetően hoz a hazai médiapiacra is egy egészen más mentalitást.

vajna timi
Timi és Andy Vajna gyakran utaznak magángéppel / fotó: Vajna Tímea Facebook

Azért vannak, akiknek szúrja a szemét a hatalmas luxus, ezért mindent elkövetnek, hogy valahol csomót találjanak a kákán. Legutóbb azt sikerült kideríteni, hogy egykoron Andy Vajna gépével veszítette életét 18 fiatal. Akkor a bíróság megállapította az Avjet nevű cég felelősségét, és 10,2 millió dolláros kártérítésre kötelezte, írja a Bors.

Az újság a következő információkat közölte: “Az Airborne Charter Inc. nevű cége – mely a kaliforniai Burbankban van bejegyezve – ugyanis érintett volt egy 2001-es balesetben, melyben 18 ember vesztette életét. A korabeli újságcikkekből kiderül, hogy 15 Los Angeles-i fiatal tartott egy szülinapi partira a gép három fős személyzetével, ám a kétmotoros Gulfstream III-as gép 2001. március 29-én, már nem tudott landolni az aspeni reptéren, mert a közeli domboldalnak csapódott és darabjaira hullott.”

A producernek nincs köze a balesethez, de akkori közleményében részvétét nyilvánította a családoknak, azonban nem hajlandó beszélni a történtekről.

Olvass még Vajna Timiről és Andy Vajnáról!

 

Hozzászólások