Andy Vajna őszintén és önzetlenül szereti a feleségét

Nem írtak házassági szerződést

2015/03/05

A kételkedve nézi Andy Vajna és Vajna Timi kapcsolatát, pedig a pár állítja: a szerelmük valódi, őszinte és önzetlen érzelmeken alapul. A milliomos producernek elege lett abból, hogy mindenki pletykál róluk, így most tiszta vizet öntött a pohárba.

Andy és Timi évekkel ezelőtt ismerkedett meg, és a világhírű filmes szakember azonnal beleszeretett az akkor rossz lelki állapotban lévő lányba.

“Nyár volt, amikor Timit megismertem. Nagyon szomorúnak és megviseltnek láttam, el akart bújni a világ elől. Persze a bánata mögött észrevettem a gyönyörű nőt is. Első látásra beleszerettem. Egyre több időt töltöttünk együtt, egyik romantikus vacsora követte a másikat, sokat beszélgettünk, érezte, számíthat rám. Szilveszterkor mutattam be őket a barátaimnak, tavasszal már egy pár voltunk… – mesélt nosztalgikusan Andy a Storynak.

Andy Vajna bármit megtenne a felesége kedvéért
Andy Vajna bármit megtenne a felesége kedvéért

A pár azóta is együtt van, sőt gyereket is terveznek, de a producer elárulta: nem rajta múlik, hogy mikor bővül a családjuk. 

Csak a feleségemen múlik, mikor vállalunk gyereket. Sohasem késő utódot nemzeni, egy amerikai barátom 75 évesen lett újra apuka. Jó erőben vagyok, még sokáig szeretnék élni. Tudom, ilyenkor megkérdezik, hogy majd ki neveli fel a gyerekünket. Hát mi, együtt” – mondta nevetve Andi.

“A szerelem fura dolog: hol fellángol, hol elhal, de a miénk töretlen és önzetlen, higgyék el. Teljes mértékben és vakon megbízom a feleségemben. A végrendeletemben is ott szerepel a neve. A házasság számomra bizalmi kérdés. Épp ezért az ügyvédeim hiába akarták, mondván, külföldön ez a bevett szokás, nem voltam hajlandó házassági szerződést írni – tette hozzá a milliomos producer.

Hozzászólások