Andy Vajna RTL-es sztárokat csábít a TV2-höz

Ők a kiszemelt áldozatok

2015/11/02

Andy Vajna nem tétlenkedik: máris meg akarja szerezni a legjobb RTL-es szakembereket, azokat, akikhez a legnagyobb sikerműsorok kötődnek.

Egyre biztosabbá válik, hogy valóban Andy Vajna a TV2 új tulajdonosa, aki nem vesztegeti az idejét, ugyanis kivetette hálóját a konkurens csatorna dolgozóira. Ezt azonban megneszelte az RTL Klub, és bebiztosította magát.

Az X-Faktort, a Hungary’s Got Talentet, a ValóVilágot, a Celeb vagyokot si­ker­re vezető, évek óta itt dolgozó kreatív szakembereket szinte kivétel nélkül behívták, és új szer­ző­dést ajánlottak ne­kik. Rubin Kristóf, Hermann Péter, Kovács Dániel, Schiwert-Takács László akikről szó van. Olyan szerződést dugtak az orruk alá, ami egy évre az RTL-hez köti őket” – állította a Borsnak egy neve elhallgatását kérő informátor.

Andy Vajna
Vajna szeretné bekebelezni az RTL Klub szakembereit

Ez a lépés nem meglepő, főként úgy nem, hogy az RTL Klub korábbi vezérigazgatója, Dirk Gerkens nagyon fontos szerepet tölt be a Vajna-féle TV2-nél. Gerkens már tett is utalást arra, hogy szeretnék a csatorna szakember állományát frissíteni.

A TV2-nél szívesen látjuk a jó szakembereket. És azt is látom, hogy vannak, akik nem tudnak feljebb lépni sok év után sem, mert a pozíciók be vannak töltve. Ha pedig valaki ambiciózus, feljebb akar lépni, akkor céget kell váltania. De nem arról van szó, hogy a TV2 munkatársait lecseréljük, mert itt is sok tapasztalt tévés dolgozik” – mondta nemrégiben az Origonak Dirk Gerkens.

Hozzászólások