Andy Vajna újabb 1 milliárddal lett gazdagabb

Megvált a Los Angeles-i luxusingatlantól

2015/04/23

Andy Vajna közel egy évig árulta azt a luxusingatlant, amit bármelyik világsztár megirigyelhetett volna. A mesés ház most elkelt, és a filmgurunak hatalmas összeggel lett vastagabb a pénztárcája.

3 millió 573 ezer amerikai dollár, vagyis majdnem 1 milliárd forint volt az ára annak a Los Angeles-ben lévő, 5100 négyzetméteres luxusingatlannak, ahol Andy Vajna jó pár évig élt Dobó Katával, de sok időt töltött Timivel is, amikor Amerikában voltak. A Bors információi szerint a palota roppant impozáns környéken, Santa Monica és Beverly Hills között található, a környéken pedig nem kisebb nevek élnek, mint például Jennifer Aniston, Madonna, Kirk Douglas és Ursula Andress.

Vajna amerikai háza

Vajna Timi sokszor posztolt ott készült fotókat; szemmel láthatóan nagyon jól érezte magát a Los Angeles-i luxusban. Ugyan a fenntartása mintegy havi négy millió forintba kerülhetett, de vélhetően nem ezért váltak meg tőle. Az biztos, hogy mivel Andy Vajna amerikai állampolgár, ezért fontos, hogy legyen egy állandó lakcíme az USA-ban, így valószínűleg a producer vásárol egy újabb ingatlant. Ami lehet, hogy még nagyobb, pompásabb és persze drágább lesz, mint a mostani birtok.

Hozzászólások