Angelina Jolie: ˝Egyszer mind meghalunk˝

A színésznő mindent megbeszélt férjével

2015/11/02

Angelina Jolie és férje, Brad Pitt, iszonyatosan összetartó páros. Lehetett már hallani válásról, szakításról, kényszer orvosi kezelésről és halálos betegségről. Mi igaz mindebből, és miben rejlik a házaspár ereje? Abban, hogy mindent megbeszélnek. Még az elmúlást is.

2013-ban bombaként robbant a hír, hogy Angelina Jolie kétszeres masztektómián esett át, később pedig a petefészkeit is kivetette, hogy megóvja magát a mellráktól, amire 87 százalék esélye volt, a petefészekrák pedig 50 százalékos valószínűséggel magával ragadhatta volna. Ez már a múlt, a színész- és rendezőnő hihetetlen lelkierőről tett tanúbizonyságot és vált nők millióinak példaképévé.

Férje, a szintén világhírű Brad Pitt piedesztálra emelte feleségét, akit messzemenőkig az egyik legkitartóbb és legfantasztikusabb nőnek tart a világon. “Nem számított a hiúsága” – nyilatkozta a napokban egy interjúban, méghozzá felesége jobbján. “Hihetetlen erős nő. Ez is egy azok közül a dolgok közül az életben, amik erősebbé tesznek. Ő pedig a gyerekeiért csinálta végig, és azért, hogy sokáig együtt lehessünk” – áradozott Brad. A színészházaspár hosszú idő után először vállalt interjút, ahol nemcsak legújabb közös filmjükről beszéltek, hanem az őket összekötő rendkívüli erőről, alázatról és szeretetről. Angelina pedig könnyes szemmel beszélt az elmúlásról.

A színésznő említést tett szeretett anyukájáról is, akit korán elvitt a halálos kór. Legújabb filmjükben is sokat merít az élményből. “Nem állítom, hogy az egész film erről szól, de az biztos, hogy sok van benne azokból az időkből, amikor édesanyámat látogattam a kórházban. Láttam a szemében a szomorúságot, a fájdalmat, hogy megfosztották egy olyan dologtól, amitől nőnek érezhette magát” – meséli Jolie, majd azt is hozzátette, milyen nehezére esett megszenvedni a menopauza tüneteivel. “Minden nőnél másképp zajlik le. Abszolút nem voltam tisztában vele, hogyan kellett volna éreznem magam. Úgy gondoltam, hogy a mell eltávolítása lehet a legnagyobb megpróbáltatás és változás egy nő életében. A petefészek eltávolítás azonban még rosszabb, mert megváltoznak a hormonok, az érzések, aztán már egészen másképp érzed magad a bőrödben, mint előtte.”

A házaspár egyúttal kijelentette, hogy az, amin keresztül mentek, csak még jobban közelebb hozta őket egymáshoz, a köztük lévő kötelék pedig erősebb, mint valaha.

Angelina Jolie és Brad Pitt házassága zátonyra futott. Azt már régebben is rebesgették, hogy a kívülről idillinek tűnő kapcsolat talán nem is annyira harmonikus, mint ahogy az látszik: a By The Sea című közös filmjük forgatása alatt többször látták őket veszekedni nyilvánosan, a gyerekeik előtt, sőt egyesek azt állítják, hogy az utóbbi időben Brad több alkoholt fogyaszt. Olvass tovább!

33rd Deauville Film Festival : The Assassination Of Jesse James - Premiere

Hozzászólások