Angelina Jolie az életével játszik

Belehalhat a kóros soványságba

2015/09/18

Sokkolóan néz ki Angelina Jolie: soványságát már Brad Pitt sem tudja tovább nézni, és szakember segítségét kérte.

Rengeteg munka, hat gyerek és magánéleti válság – ez mind hozzájárul ahhoz, hogy a világ egyik legsikeresebb színésznője mindössze 44 kilósra fogyjon, miközben ideális testsúlya 60 lenne. Az egykori szépségideál most inkább ijesztőnek tűnik, ráadásul nem csak külsejét, de az egészségét is kockára teszi.

Anorexiás betegeknek szokott ilyen alacsony lenni a testzsírindexük, és ez bizony nem esztétikai probléma. Ilyenkor már izomleépülés, súlyos gyengeség és további étvágyvesztés jelentkezik” – idézte a híres amerikai belgyógyász, dr. Stuart Fischer szavait a Best.

Szerencsére Brad Pitt is meglátta, hogy felesége állapota komoly gondokat okozhat, így egy szakértő segítségét kérte.

„Amikor otthon vannak, Angelina rendesen eszik, de úgy tűnik, amint kikerül a férje óvó tekintete alól, megint csak koplal. Úgyhogy Brad most már semmit sem bíz a véletlenre, sehova sem engedi elutazni Angelinát a hízóguru nélkül” – állítja a pár egyik ismerőse.

Brad Pitt kitart Angelina mellett - de vajon meddig? (fotó: Gettyimages/Europress)
Brad Pitt talán jobb belátásra tudja bírni feleségét (fotó: Gettyimages/Europress)

Brad Pitt egy biofarmot üzemeltető szakember, Gertrud Keazor segítségét kérte – aminek felesége egy cseppet sem örült.

Angelina nem érzi, hogy a soványsága akkora gond lenne, úgyhogy először magából kikelve tiltakozott a felügyelet ellen. De amikor Brad megfenyegette, hogy ezt nem csinálja tovább, nem fogja végignézni, ahogy a szem előtt elsorvad, és inkább elválik tőle, ha nem hajlandó magát hízókúrára fogni, Angelina végül beadta a derekát” – tette hozzá az ismerős. 

A hazai sztárvilágban is előfordult már, hogy egy férj aggódik a felesége fogyása miatt: Hajdú Péter is féltette Sarka Katát attól, hogy a komoly diéta az egészségét is veszélyezteti majd.

Olvass még Angelina Jolie-ról!

Hozzászólások