Angelina Jolie és Brad Pitt békülni akar

Vajon rájöttek, hogy ez senkinek sem jó?

2018/11/28

Már két éve annak, hogy szakított a világ legtökéletesebbnek hitt párja, azonban Angelina Jolie és Brad Pitt azóta sem tudtak megegyezni.

A helyzet az elmúlt időben egyre inkább kezdett eldurvulni! A hírek szerint Angie Brad ellen hangolta a gyerekeiket, miközben pedig már a negyedik férjét kereste.

Úgy tűnik azonban, hogy az expár végre rájött, hogy az állandó harc és viszály borzasztó hatással van a gyerekeikre és szeretnék békés úton intézni a válást. A források szerint Angelina és Brad időt kértek a bírótól, hogy rendezhessék az felügyeleti jog kérdéseit egymás között, ehhez pedig már hivatalosan is benyújtották a kérvényt hétfőn.

A színésznő eddig azért harcolt, hogy az exének a lehető legkevesebb beleszólása legyen a kicsik életébe, most úgy tűnik, mégis hajlandó engedni, ugyanis az új feltételek szerint Brad is sok időt tölthet majd velük. A US Weeky értesülései szerint Brad volt az, aki megtette az első lépést, ő kereste fel Angelinát és kérte, hogy próbáljanak meg bíróság nélkül megállapodni a gyerekek érdekében, és ezek szerint végre sikerült is meggyőznie exét.

Állítólag abban is megegyeztek, hogy amint sikerül egyetértésre jutniuk ebben a kérdésben, a válásuk újabb szintre lép majd, hiszen áttérhetnek az anyagiakra! Az persze szintén nagyon jó kérdés, hogyan fogják szétosztani a több milliós vagyonukat, hiszen az esküvőjük előtt nem kötöttek házassági szerződést, és az elmúlt hónapokban egyikőjük sem volt hajlandó lemondani egy dollárról sem.

forrás

Hozzászólások