Angelina Jolie naplóban vall Brad Pittel való házasságáról

Egyre jobban durvul a Jolie-Pitt helyzet

2018/07/06

Durvul a Brangelina-sztori. Egy naplóban Angelina Jolie kíméletlen őszinteséggel leírja, milyen volt az élet, mikor együtt voltak Brad Pittel.

Az egykori Brangelina már a múlté, a színésznő pedig azóta is foggal-körömmel ragaszkodik ahhoz, hogy Brad egy kiállhatatlan figura, aki a gyerekeinek is csak ártott. De mit mond pontosan a Brad Pittel való kapcsolatáról?

angelina-jolie-brad-pitt-during-filming-of-mr-and-mrs-smith-where-they-met-and

“Angelina elhatározta, naplószerűen leírja majd, mit kellett átélnie, mialatt Brad Pitt felesége volt. Kezdve a színész alkoholfüggőségétől a dühkitörésein át a zavart viselkedéséig.” – alapoz egy bennfentes forrásra a National Enquirer, rájuk pedig az Ok!. Ki tudja, milyen bosszút forral még Angelina volt férje ellen és miért kapálózik kétségbeesetten, hogy enniyre ő jöjjön ki jól kettejük viszonyából, amikor a válásuk után szinte mindenki Brad oldalára állt, neki szurkoltak többen, hogy újra egyenesbe jöjjön az élete. Lehet, hogy ez az elkeseredett válasza arra, hogy a bíróság is elvette tőle a gyerekeit?

Korábban Angelina Jolie gyerekei nélkül utazott Londonba. A színész/rendezőnő legújabb filmjét forgatta, ám a bíróság úgy döntött, nem tenne jót a hat gyereknek, ha édesanyjukkal tartanának a forgatásra és emiatt kiszakadnának jelnlegi környezetükből. A hivatalos ítélet hallatán Angelina állítólag összetört és azóta a londoni villájából mást sem hallani, mint őrjöngést és törést-zúzást…

forrás

Hozzászólások