Angelina Jolie sírva fakadt interjú közben

Meg sem tudott szólalni a könnyeivel küszködő színésznő

2014/11/17

A műsorvezető megríkatta a színésznőt. Egy idézett miatt könnyezett Angelina Jolie, akit a hamarosan megjelenő filmjével kapcsolatban interjúvolt meg a Channel Nine’s.

Eddig Angelina Jolie érzelmeit, csakis a mozivásznon láthattuk, most azonban nem bírta türtőztetni magát. Az általa rendezett Unbroken című film hamarosan megjelenik, ezért ennek kapcsán szerettek volna beszélgetni vele a műsorvezetők.

A film Louis Zamperini második világháborús hősről szól, akiről Laura Hillenbrand írt könyvet korábban. Angelina úgy döntött, megfilmesíti történetét, így rendszeresen találkozott az egykori sportolóval, aki katonaként esett fogságba a háború alatt. Munkakapcsolatukból barátság szövődött, így fájdalmas volt a színésznő számára az elválás. Louis július 2-án, 97 évesen hunyt el tüdőgyulladásban.

„Leírhatatlan és elképzelhetetlen az a veszteség, amit Louis halála jelent. Igazi hős volt, aki egy emberkét személyesítette meg a hitet, a humanitást és a bátorságot. Hálás vagyok a sorsnak, hogy ismerhettem őt, mert ezáltal gazdagabb lett az életem. Óriási űrt hagyott maga után” – fogalmazott korábban Angelina Jolie.

Emma Freedman felolvasta Zamperini szavait, amik a színésznőről szóltak: „Angelina az életem része lett. Tudja, hogy mit akar, és hogy mit csinál, én pedig 100%-osan megbízom benne. Teljesen biztos vagyok abban, hogy az Unbroken egy nagyszerű film lesz.”

Ezeket a mondatokat hallva, Angelina Jolie elérzékenyült, így mikor a mikrofont odanyújtották, hogy válaszolhasson, csak könnyes szemmel bólogatott. Természetesen a műsorvezető is észrevette a reakciót, majd hozzátette, gyönyörű dolognak tartja, érzelmi dolog lett a munkakapcsolatukból, és hogy Louis, illetve minden, amit képviselt a világot jelentette számára ebben a történetben.

Jolie csak annyit mondott: „Remek ember volt.”

"UNBROKEN" World Premiere - Arrivals

A színésznő azt is elárulta, már a gyerekei is várják a film megjelenését. Ennek azért is örül, mert úgy véli, rengeteget tanulhatnak majd ebből a történetből.

képek forrása: gettyimages/europress

Hozzászólások