Angelina Jolie smink nélkül buzdít az elfogadásra

A színésznő nekiment a látszatvilágnak

2016/01/13

Angelina Jolie a világ legünnepeltebb sztárja, jószolgálati nagykövete, színésznő, rendező, üzletasszony és anya egy személyben. Nők milliói adóztak előtte hálával, amikor dupla masztektómiát végeztetett magán. Nők milliói követik. Igazi példakép, maszk nélkül.

received_2491012060986581

Azt gondolom Angelina Jolie a világ egyik legtitokzatosabb asszonya. A róla szóló hírekkel tele vannak az újságok, emberek milliói rajonganak érte, kiáll az igazság, a tisztelet és emberség mellett. Mindenki tudja, hogy hét gyermek édesanyja, hogy Brad Pitt felesége. Ismerjük a filmjeit, tudjuk mi minden fűződik a nevéhez. Mégis, van az a különös érzésem, hogy nem is tudunk róla semmit. Valamiért, ha ránézek, egy különös érzés kerít hatalmába. Egy kérdés azonnal megfogalmazódik bennem: ki ez a nő valójában?

Angyal, akik azért küldtek hozzánk, hogy rendet tegyen a világunkban? Vezető, aki felvállalja a világmindenség sorsát és irányt mutat nekünk? Modern kori lázadó? Egy gyönyörű külsőbe csomagolt hippi? Kicsoda igazából Angelina Jolie?

A színésznő ritkán oszt meg magáról privát képeket a közösségi oldalon. Sőt, igazából nincs is saját közösségi oldala, hanem egy rajongói által üzemeltetett fan page. A magazinok hasábjain beállított képekről mosolyog vissza ránk dús ajkával, a filmekben mindig más arcot ölt magára. A minap azonban megdöbbentő kép látott napvilágot, amit feltételezhetően ő maga juttatott el rajongóihoz. Angelina Jolie smink nélkül, teljesen lemeztelenített arccal áll előttünk. Az üzenet egyszerű és nemes: mind egyformák vagyunk.

“Beneath the makeup and behind the smile, I am just a regular person. So many girls look up to me. I want them to know…

Közzétette: Angelina JoIie – 2016. január 12.

“A smink és a mosoly mögött én is csak egy átlagos nő vagyok. Rengeteg fiatal lány felnéz rám. Azt szeretném, ha ők is tudnák, hogy a természetesség szép. Sokan nincsenek tisztában vele, hogy a tökéletes külső mögött micsoda munka bújik meg. Művészek, sminkesek, szakemberek dolgoznak a tökéletes megjelenésünkön. A celebek szépsége hamis. Szabadítsd fel magad! Az egyetlen dolog, amire szükséged van, az a szeretet. Nem az számít, hogy nézel ki kívül, az a lényeg, mi van belül. Én 40 évesen kezdtem elfogadni magamat. Vannak hibáim, és ez így van rendjén. Minden nőre büszke vagyok, akik elég bátrak ahhoz, hogy elfogadják magukat úgy, ahogy vannak, a maguk természetességében. Bízom benne, hogy az üzenet eljut hozzád, és te is tudatod a világgal, hogy a belső szépség mennyivel többet ér a külsőségeknél” – írta képe alá Angelina Jolie.

Egyetlen szó: respect!

Hozzászólások