Angelina Jolie smink nélkül buzdít az elfogadásra

A színésznő nekiment a látszatvilágnak

2016/01/13

Angelina Jolie a világ legünnepeltebb sztárja, jószolgálati nagykövete, színésznő, rendező, üzletasszony és anya egy személyben. Nők milliói adóztak előtte hálával, amikor dupla masztektómiát végeztetett magán. Nők milliói követik. Igazi példakép, maszk nélkül.

Lactinell banner 2018_05_24_05

Azt gondolom Angelina Jolie a világ egyik legtitokzatosabb asszonya. A róla szóló hírekkel tele vannak az újságok, emberek milliói rajonganak érte, kiáll az igazság, a tisztelet és emberség mellett. Mindenki tudja, hogy hét gyermek édesanyja, hogy Brad Pitt felesége. Ismerjük a filmjeit, tudjuk mi minden fűződik a nevéhez. Mégis, van az a különös érzésem, hogy nem is tudunk róla semmit. Valamiért, ha ránézek, egy különös érzés kerít hatalmába. Egy kérdés azonnal megfogalmazódik bennem: ki ez a nő valójában?

Angyal, akik azért küldtek hozzánk, hogy rendet tegyen a világunkban? Vezető, aki felvállalja a világmindenség sorsát és irányt mutat nekünk? Modern kori lázadó? Egy gyönyörű külsőbe csomagolt hippi? Kicsoda igazából Angelina Jolie?

A színésznő ritkán oszt meg magáról privát képeket a közösségi oldalon. Sőt, igazából nincs is saját közösségi oldala, hanem egy rajongói által üzemeltetett fan page. A magazinok hasábjain beállított képekről mosolyog vissza ránk dús ajkával, a filmekben mindig más arcot ölt magára. A minap azonban megdöbbentő kép látott napvilágot, amit feltételezhetően ő maga juttatott el rajongóihoz. Angelina Jolie smink nélkül, teljesen lemeztelenített arccal áll előttünk. Az üzenet egyszerű és nemes: mind egyformák vagyunk.

“Beneath the makeup and behind the smile, I am just a regular person. So many girls look up to me. I want them to know…

Közzétette: Angelina JoIie – 2016. január 12.

“A smink és a mosoly mögött én is csak egy átlagos nő vagyok. Rengeteg fiatal lány felnéz rám. Azt szeretném, ha ők is tudnák, hogy a természetesség szép. Sokan nincsenek tisztában vele, hogy a tökéletes külső mögött micsoda munka bújik meg. Művészek, sminkesek, szakemberek dolgoznak a tökéletes megjelenésünkön. A celebek szépsége hamis. Szabadítsd fel magad! Az egyetlen dolog, amire szükséged van, az a szeretet. Nem az számít, hogy nézel ki kívül, az a lényeg, mi van belül. Én 40 évesen kezdtem elfogadni magamat. Vannak hibáim, és ez így van rendjén. Minden nőre büszke vagyok, akik elég bátrak ahhoz, hogy elfogadják magukat úgy, ahogy vannak, a maguk természetességében. Bízom benne, hogy az üzenet eljut hozzád, és te is tudatod a világgal, hogy a belső szépség mennyivel többet ér a külsőségeknél” – írta képe alá Angelina Jolie.

Egyetlen szó: respect!

Hozzászólások