Angelina Jolie véres sarokkal jelent meg egy sajtótájékoztatón

Mindenkit meglepett a színésznő újabb divatbalesete.

2014/05/17

Angelina Jolie mostanában nincs formában. Pár nappal ezelőtt, Julia Roberts legújabb filmjének New York-i premierjén történt a divatbaleset, amikor Angelina púderes arccal jelent meg a vörös szőnyegen. Senki nem értette, miért nem figyelmeztették a színésznőt, hogy az arca furcsán néz ki.

Egyes pletykák arról szólnak, hogy a mindig kifogástalan Jolie egy olyan botoxos arckrémet használ, ami egy rövid időre kifeszíti az arcbőrt, de ha túl sokat használnak belőle, akkor púderes réteget képez az arcon. Nem tudjuk pontosan, hogyan is történt a smink baki, de annyi biztos, hogy még le sem csillapodtak a kedélyek, amikor a színásznő egy újabb húzásától lett hangos a sajtó.

A Maleficent című film sajtótájékoztatóján Angelina véres topánban lépett a kamerák elé. A filmben ugyanis ő testesíti meg a gonosz boszorkányt, de ébenfekete helyett inkább angyali fehérbe öltözött a sztár, hozzá pedig egy Versace cipőt húzott a lábára. Méghozzá nem is akármilyet! A cipő fazonja sem mindennapi, de még különlegesebbé teszi, hogy a hófehér topán sarkát vörös vércseppek díszítik.

8899bbb3d4e9857d_angie-lead   Bizony nem sokan mernének ennyire merészen öltözködni, de Angelina bátran vállalja saját stílusát. Egyébként nem ez az első eset, hogy a híresség Versace cipőt húz a lábára. Nem tudjuk mi lehet ez a púder probléma, talán valakinek szólnia kéne a színésznőnek, hogy óvatosabban használja a hintőport, mert ezúttal az arca helyett, a lábára került több a kelleténél.article-2624256-1DB2903600000578-829_634x879

Hozzászólások