Angelina Jolievá plasztikáztatta magát a 17 éves sztár

Kim Kardashian húga rossz útra lépett

2014/11/02

Hollywood-ban hatalmas a nyomás a sztárokon, hogy mindig csinosak és szexisek legyenek, mégis, kijelenthetjük, hogy az már több a soknál, ha egy tinédzser korú lány plasztikai függőségben szenved. Kendall Jenner Angelina Jolievá plasztikáztatta magát.

k
Előtte

A Kardashian-Jenner klán mindennapos hír már nem csupán az amerikai bulvár lapokban, hanem hazánkban is. Elsősorban a mellét mutogató Kim Kardashiantól hangos a sajtó, de kishúga, Kendall Jenner is elég sok posztot tudhat magáénak, bár tény, ő modellkarrierje miatt. Azonban az instagramon 13 millió követővel rendelkező legkisebb celebpalánta, Kylie Jenner sem lóghat ki a sorból. Bár Kylie még csak augusztusban töltötte be a 17.életévét, máris köztudatban pörög a neve, hála nővéreinek és híres, avagy hírhedt barátainak.   Mégis, ami miatt Kylie sokkolta a világot az nem más, mint plasztikai függősége. Igen, 17 éves, Magyarországon sem nagykorú még, nem hogy Amerikában, ahol 21 év a nagykorúság küszöbe. A legkisebb Jenner egy átlagos, egyszerű lány volt, most pedig egyre jobban hasonlít Angelina Jolie-hoz, mint önmagához.

Kylie-Jenner
Most

Többszörös ajakfeltöltés, szemöldök emelés botox-szal, állkapocs átalakítás és még ki tudja, milyen kezelések, amelyek új arcához vezettek. Tény, hogy anyagi helyzete miatt megteheti, de hol vannak a szülei, amikor ezek a döntések születtek, születnek?

kylie-jenner-plastic-surgery-rumor-tweets-main
Most

 

Hozzászólások