Angelinát el akarja hagyni a kislánya?

Az idei nem Jolie-ék éve...

2015/07/28

Újabb csapás érte az Angelina Jolie-Brad Pitt párost: örökbefogadott kislányuk, Zahara ugyanis el akarja hagyni nevelőszüleit.

Hiába a világ legkedveltebb sztárpárja, Jolie és Pitt olyan komoly magánéleti gondokkal küszködnek, hogy valószínűleg most senki sem irigyli őket. Eddig tökéletes és idillinek tűnő életük lassan kezd összeomlani, házasságuk válságban, és a gyerekeik körül sincs minden rendben.

Azt már hónapok óta rebesgetik, hogy a sztárpár házassága mélyponton van, sőt, hogy Brad Pitt már a válókereset benyújtását fontolgatja Angelina Jolie örökös irányításmániája miatt. Éppen emiatt a gyönyörű színésznő ismét kórosan sovány, a szívtipró színész pedig az alkohol megszállottja lett.

Ráadásul, ahogy egyre nagyobbak lesznek, gyermekeik is kezdenek furán viselkedni. Joliék kislánya, Siloh például már csak a Peter névre hallgat és fiúsan öltözködik, mert meg van győződve arról, hogy egy lány testben élő fiú.

brad-pitt-családja
Vajon átvészeli a család a nehéz időszakot?

Etiópiából örökbefogadott kislányuk, Zahara pedig el akarja hagyni családját, és szülőhazájában, vérszerinti édesanyjával szeretne élni.

„A gyerekek nagyon mérgesek voltak, amikor az egyik testvérük, Vivienne szerepet kapott a Demónában, ráadásul Shiloh-nak pedig mindig követnie kell Angelinát a jótékonysági útjaira. Brad szerint felesége nagy veszélynek tesz ki a kislányt, amikor magával viszi a menekülttáborokba. Ezeken állandóan vitáznak, most pedig Zahara is el akarja hagyni őket. Talán ez lesz az utolsó nagy veszekedésük” – idézte a Cosmopolitan a család egyik barátjának szavait. Sőt, állítólag Zahara örökbefogadási papírjai körül sincs minden rendben, így akár jogerősen el is vehetik a családtól a kislányt.

Hozzászólások