Anne Hathaway hatalmas pocakot villantott

A színésznő mindenkit meglepett a szelfivel

2016/01/04

A neveletlen hercegnő sztárja már terhessége második felébe lépett, de eddig csak olyan képeket láthattak róla rajongói, amin ruhában látszik gömbölyödő pocakja. Anne Hathaway ezúttal saját magát buktatta le, hiszen a tengerparton készült szelfivel a papparazzikat akarta megelőzni.

received_2491012060986581

A népszerű színésznő példás életet él, teljesen botrányoktól mentesen alakítja szakmai karrierjét, összehangolva magánéletével. A 34 éves Anne Hathaway még 2012-ben ment feleségül szerelméhez, azóta mentek a találgatások, mikor jön a közös gyermek. Nagy boldogság volt, amikor kiderült, hogy 2016-ban érkezik első közös gyermekük, de a színésznő eddig titkolta fedetlen testét, sőt igazából sokáig még azt is, hogy áldott állapotban van. Mondjuk a meztelenkedés amúgy sem az ő stílusa. Korábban rendszerint bő ruhákban ment az utcára, így csak találgatni lehetett, hogy terhes, de ősztől aktívan felröppentek a hírek, így sokáig amúgy sem titkolhatta. “Nagyon boldog új évet drága Insta-barátaim” – köszöntötte a váratlan szelfivel követőit a színésznő. “Nem az én műfajom bikinis képeket posztolni magamról, de itt vagyunk a strandon és kiszúrtam, hogy fotóznak. Arra gondoltam, hogy ha ennek a képnek ki kell kerülnie, akkor legalább olyan legyen, amit én is szeretek. És a beleegyezésemmel készült – persze egy kis filterrel” – viccelődött Anne Hathaway, miután papparazzik rajtakapták a tengerparti nyaraláson. Az Öröd Pradát visel sztárja úgy gondolta, ha már ki kell tárnia a világ elé magánéletének és áldott állapotának ezt a darabkáját, akkor ne haszonszerzés legyen a célja, hanem valódi örömszerzés, amin demonstrálja boldogságát, megmutatja gömbölyödő pocakját, és nőként azért valljuk be, a hiúságának sem árt. Erre utal pikírt megjegyzése a filterre. 

“Rengeteg szeretetet, örömet és áldást kívánok nektek!” – köszönt el rajongóitól a színésznő. Annak ellenére, hogy Hathaway nem feltétlen elégedett az alakjával, egy közeli ismerőse arról számolt be az E! News nevű lapnak, hogy a bájos sztár mennyire egészséges életet él, rendkívül egészségesen étkezik és terhessége alatt is folyamatosan edz. “Éppen ideális terhességi súlyban van, nem is agonizál túl sokat a kilókon” – mesélte róla egyik barátja.

A színésznő tavaszra várja első gyermekét, sok boldogságot nekik!

Hozzászólások