Antal Timi igent mondott

Ő lett a legboldogabb fesztiválozó

2014/08/19

A Szigeten kérte meg kedvese Antal Timi kezét, miután a tavalyi fesztiválon viccből már megejtették a ceremóniát. A jelképes leánykérés első évfordulóját egy igazi eljegyzéssel ünnepelték meg, az esküvőre azonban még várnak néhány évet.

Másfél éve alkot egy párt az X-Faktor énekesnője, Antal Timi és menedzsere, Kiss Sándor. A kapcsolat elején sokan féltették őket, hiszen alig néhány hónappal a megismerkedésük után már össze is bútoroztak, de úgy tűnik, jól döntöttek a fiatalok.

„A tavalyi Sziget Fesztiválon Sanyival jelképesen összeházasodtunk az egyik sátorban, de fogalmam sem volt, hogy ez valaminek a kezdete lehet. Vasárnap egy koncerten voltunk, amikor mondta nekem, hogy meg akar mutatni valamit. Sétáltunk, aztán ő hirtelen megállt egy nagyon romantikusan kivilágított helyen, hátranyúlt a zsebébe és kis kártyákat adott nekem. Elkezdtem olvasni őket, mindegyiken romantikus dolgok voltak az eddig együtt töltött időből – akkor már éreztem, hogy készül valami. Az utolsó kártyára írt szöveg a közös munkákat jelképezte: Sanyival együtt készítettük el a Ne várj! című dalt, és most ő is úgy döntött, nem vár tovább, és feltette a nagy kérdést. 5 másodperc múlva összeszedtem magam egy igen erejéig, 5 perc múlva pedig el kezdtem sírni örömömben, olyan hihetetlen volt az egész. A párom már régebben is kérdezte, hogy milyen eljegyzést szeretnék, hogy tervezem a lánykérést, és végül is minden úgy alakult, ahogy lennie kellett. Még hozzá kell szoknom a gondolathoz, hogy félig bekötötték a fejem, de nagyon boldog vagyok” – mesélte lelkesen az énekesnő.

Timi és kedvese

Timi gyerekkora óta tervezgeti, milyen lesz majd családot alapítani, ezért határozott elképzelései vannak az esküvőről és a gyerekekről is.

„Szerintem egyáltalán nem vagyok fiatal ahhoz, hogy elkötelezzem magam: ez nem kor kérdése, hiszen ha megtalálod az igazit, akkor semmi más nem számít. A családomban is ez a példa van előttem, anyukám 17 éves volt, amikor hozzáment apukámhoz, és példaértékű a kapcsolatuk. Házasságról korai lenne még beszélni, ezzel a lánykéréssel jelképesen már megpecsételtük a jövőnket, de az esküvő még minimum két év. Előtte lesz a jegyváltás, aminek nálunk odahaza nagy hagyományai vannak: ilyenkor a lány beöltözik kalotaszegi mintás népviseletbe és utoljára visel pártát a fején. Mindenképpen szeretném követni ezt a hagyományt, de nem várom el Sanyitól, hogy ő is beöltözzön. Abban is biztos vagyok, hogy szeretnék fiatalon anyuka lenni, de a közeljövőben a karrierem a legfontosabb: tudom, hogy évek múlva is énekesnő szeretnék lenni, ezért pedig most kell mindent megtennem. Azért 30 éves korom előtt szeretnék babát” – mondta mosolyogva Timi.

A boldog menyasszony

Antal Timi Ne várj! című videó klipje nemrég debütált, amiben a csinos énekesnő pikáns jelenetekben mutatja meg magát. Párja azonban nem féltékeny, sőt: ő maga rendezte a kisfilmet.

Hozzászólások