Anyagi gondokkal küzd a magyar énekesnő?

Elmondja az igazat

2015/05/19

Tóth Vera a közösségi oldalon árulja a saját és párja holmijait – vajon ilyen rosszul áll anyagilag az énekesnő?

Az utóbbi időben felröppentek a hírek, hogy Tóth Vera anyagi problémákkal küzd: az énekesnő laptopját és párja gitárjait árulta a neten, ráadásul kiderült, hogy szerelme munkahelye is megszűnt.

„Elképesztő, hogy bizonyos dolgokból milyen találgatások látnak napvilágot. Az igaz, hogy a páromnak megszűnt a munkaköre. Kommunikációs szakemberként dolgozik, és most éppen egy váltás kellős közepén van. Való igaz, hogy a közösségi oldalamon eladtam egy feleslegessé vált laptopomat és az ő gitárjait. Ebből már azt a következtetést vonták le, hogy meg vagyunk szorulva anyagilag… Pedig az egésznek semmi alapja. A párom nagy gitárgyűjtő, és két feleslegessé vált darabtól szeretne megválni, mert egy másik típust akar beszerezni. Én pedig rengeteget dolgozom, ki merem jelenteni, hogy szerencsére hazánkban a 10 legfoglalkoztatottabb énekesnő közé tartozom. Attól, mert nem látnak rendszeresen a televízióban és a lapokban, még nem tűntem el. A valódi szakmai életben dolgozom, és rengeteg nívós helyre kapok felkérést. Szabadidőmben pedig teljesen normális hétköznapi életet élek.” – nyilatkozta Tóth Vera a Kiskegyednek, ahol azt is elárulta: a gyerekvállalás még várat magára, hiszen rengeteg munkája van, ráadásul párjával még csak 2 éve vannak együtt, és még nem szólaltak meg benne az anyai ösztönök.

tothvera7

Az énekesnőről azt is pletykálták, hogy megharagudott Schobert Norbira, amiért nem sikerült leadnia a kívánt súlyfelesleget, de ezt is megcáfolta.

„Nagy bevállalás volt ez tőlem, hogy a nagy nyilvánosság előtt kijelentettem, hogy fél év alatt ledobok vagy 30 kilót. Utólag végiggondolva már világos, hogy jobb lett volna, ha az elején Norbival négyszemközt vágunk bele a módszerbe, és az eredménytől függően állunk a nyilvánosság elé. Az persze rosszulesik, ha különböző fórumokon bántanak, és azt állítják rólam, hogy lusta vagyok, meg hogy nem vagyok elég kitartó. Nem így van, de be kell látni, nekem teljesen más az életvitelem, mint egy hétköznapi foglalkozású embernek. Rengeteget éjszakázom, olykor hajnalban érek haza egy-egy fellépésről. Olyankor reggel biztosan nem állok futógépre, vagy nem megyek szigetköröket futni. Továbbra is odafigyelek az étkezésemre, és hamarosan, ha időm is engedi, elkezdek intenzíven sportolni is” – tette hozzá Tóth Vera.

Hozzászólások