Pécsi Ildikó fia megtagadja a gyerektartást

Anyagi veszélybe került Pártos Csilla és gyermeke

2015/04/28

Pártos Csilla és Pécsi Ildikó fiának válóperérnek még közel sincs vége, úgy tűnik még nagyobb veszteségre számíthat a táncosnő.

Pécsi Ildikó színésznő fia két évvel ezelőtt költözött el a családi fészekből. Ezt követően a férfi 10, nagy értékű ingatlant ajándékozott szüleinek. Köztük volt az egykori családi ház, egy nagyobb értékű budai ház is és a belvárosban közel egy tucatnyi lakás és üzlethelyiség, amelynek összértéke több száz milliót súrolja, amely valljuk be nem kevés.

Pécsi Ildikó fiának, Szűcs Csabának a bevallott jövedelme több, mint fél millió forint, amit állítólag ezeknek az ingatlanoknak a kiadásából kapott, de miután elajándékozta az ingatlanokat (a szüleinek), azóta saját bevallása szerint nincs semmiféle anyagi bevétele, így a gyerektartást sem tudja fizetni.

partoscsilla

– Ügyfelemnek két éve nem fizet fia után tartásdíjat, és mint a bíróságon elmondta, édesanyja tartja el. Védői álláspontom szerint aggályos, hogy az életközösség megszűnése után hatalmas vagyont ajándékozott szüleinek – nyilatkozta dr. Gerencsér András, Pártos Csilla ügyvédje, hozzátéve: az elajándékozás után el is adták a nagy értékű ingatlanokat, írja a Kiskegyed.

Hozzászólások