Apa lett a szépfiú, 900 ezren lájkolták képét

Örökbe fogadott egy csecsemőt Ryan Gosling?

2014/06/17

Ryan Gosling nem hivatalos közösségi oldalán egy olyan posztot tettek közzé, ahol a sztár egy kisbabával pózol. A kiírás szerint egy évre megismerte milyen az apaság.

Ryan Gosling
Ryan Gosling

Apák napja alkalmából Ryan Gosling nem hivatalos közösségi oldalán egy olyan képet láthattak a a rajongók, ahol a színész egy édes kisbabával a kezében mosolyog. A leírás szerint a színész örökbe fogadta a kicsit.

A kiírás két nap alatt 900.000 lájkot gyűjtött be, több mint 50.000 ember osztotta meg és 22.000 kommentelte is a látottakat.

A képhez fűzött szöveg úgy kezdődik, hogy “Apák napja alkalmából elmondom, hogyan lettem apa”. Eszerint a kisfiú, csak kilenc hónapos volt, amikor Gosling örökbe fogadta, mert az anyuka és jó barát elhunyt rákban. Egy évvel később megjelent a kicsi biológiai apja, aki némi harc árán, de megkapta a baba nevelésének jogát.

A nemhivatalos rajongói oldalra kitett posztról szinte minden médium kacsaként beszél. Azonban Ryan nem kommentált az ügyet. Semmilyen hivatalos forrás nem nyilatkozott vagy adott ki közleményt az esetről.

Hozzászólások