Apás szülésre készülnek Majkáék

Már a baba nevét találgatják

2016/01/15

Végre élvezheti a terhessége hátralévő részét Dundika, aki eddig rosszul viselte az állapotot, most azonban már a második baba érkezését tervezgeti.

received_2491012060986581

Nagy az izgalom Majka családjában, hiszen alig három hónap, és egy újabb kissráccal bővül az így is férfiuralom alatt álló család. A szülők alig várják, hogy megszülessen Marián kisöccse, állandóan a babáról beszélnek, na meg a szülésről, ahol a családfő is bent lesz.

„Először nagyon féltem és nem örültem annak, hogy Peti be szeretne jönni velem szülni. De most már tudom, hogy mire számítsak, így nincs bennem kétség, úgyhogy újra apás szülésre készülünk. Peti is nagyon kíváncsi már, hogy milyen lesz a kisfiunk. Esténként sokat beszélgetünk arról, vajon kire fog hasonlítani, mennyire lesz más, mint Marián. Az első hetekben felütöttük az utónévkönyvet, tíz név kapásból meg is tetszett, többek között a Mirkó, a Milán és a Máté. Eddig nem tudtunk dönteni” – vallotta be Dundika a Bestnek.

cikk_foto_Dundika
Mindhárman nagyon várják az új családtag érkezését

Nem csak a szülők, de természetesen a kis Marián is alig várja, hogy megérkezzen a tesó.

„Marci az első pillanattól kezdve mindenkinek el akarta újságolni, hogy testvére lesz. Bárhova mentünk és bármi volt rajtam, húzogatta a ruhámat, mert meg akarta mutatni, hogy ott van a tesója – mesélte Dundika, aki hozzá tette: elkezdték átalakítani a lakásukat, hogy az érkező csöppségnek saját szobája legyen.

Hozzászólások