Április bolondja!

A legjobb elsejei tréfák

2015/04/01

Van, aki már napok óta arra készül, hogyan viccelje meg a társait, van, akit a hideg is kiráz, ha arra gondol ő lehet április bolondja! Még nincs ötleted, hogyan szedd rá pajtásaid? Mutatunk pár megoldást a vicces és a nagyon vicces lehetőségek közül!

A hagyomány szerint ezen a napon vidám, bolondos ajándékot adtak egymásnak az emberek. Az elmúlt évtizedekben április elseje a nagy meglepetések, a vicces megoldások és a másik átverése lett a menő. Van, aki nem szereti, ha alaposan megviccelik, mások viszont örülnek neki, hogy nagyot nevethetnek a hiszékenységükön és okoznak néhány felemelő pillanatot egymásnak! Engedd el magad, kezeld lazán ezt a napot! Ha nem akarod, hogy téged szedjenek rá és te legyél április bolondja, akkor előzd meg a többieket a munkahelyen, az irodában, a lakásban, és vicceld meg őket! Itt van pár kreatív ötlet!

Figyelj rá, hogy olyan megoldást válassz, ami bár kreatív, de nem balesetveszélyes és nem sért meg másokat. Együtt nevetni sokkal jobb, mint egymáson!

1. Bogarak a szobában! Ha párodnak elég jó a humora, akkor az első ijedtséget követően tuti nagyot kacagtok majd, mekkora frászt kapott a bogarak láttán! Fekete kartonból vágj ki néhány ízelt lábút, tedd a lámpa búra belsejébe, és mikor felkapcsolja a lámpát sikkantva ugrik majd a nyakadba. Reméljük után gyorsan megbékél, hogy jó legyen az est további része.

bogarak

2. Kicsit melós, de jópofa ötlet! Ugyan elképzelhető, hogy mindenki előtt kell beérned a suliba, de biztos nagy megdöbbenést fogsz okozni, ha az egész folyosót elárasztod vízzel teli poharakkal. Vicces látvány lesz, hogyan jutnak el a többiek ‘a’ pontból ‘b’-be!

aprilis

3. Egy almát?! Bátor vállalás, és az sem biztos, hogy sokáig kibírod az illető mellett egy helyiségben, de a savanyú képe biztosan kárpótol majd! Készíts karamellizált almákat a kollégáknak, de legalább az egyiket cseréld ki vöröshagymára. Hófehérke sem csinálhatná jobban!

aprilis2

 

4. Óvatosan a dudákkal! Igazi poénos húzás lesz tőled a következő megoldás: szerezz be egy dudát, szikszalaggal illeszd a kollégád rugós széke alá. Mielőtt végleg odaragasztanád centizd ki, hogy ha ráül a székre biztosan megszólaljon a kürt!

aprilis3

 

5. Nagy bevásárlás! Vicceld meg anyát a bevásárlás alkalmával! Míg ő bent van a szupermarketben, szedj össze néhány kocsit és kerítsd el az autót vele. Azért reméljük, hogy az esti fagyiból majd neked is jut!

aprilis4

 

6. Ha nem működik az egér. Még egy merénylet a kollégád ellen. Egyszerű kivitelezés, gyors reakció. Ugyan ki nézegeti a számítógép egerét, mielőtt munkához lát!? Ragaszd le egy sötét papírral az érzékelőjét, percekig nem fogja érteni, hogy miért nem működik a rendszer. Csak figyeld az arcát!

aprilis5

 

7. Házibuli. Vagy ha nem, akkor egy jó szóda a munkahelyen? Ajánld fel, hogy majd te elkészíted a kolléga hűsítőjét, jégnek pedig használd a már előre bekészített mentolos cukorkás megoldást. Igazi hűvös élmény lesz!

aprilis6

 

8. Ha rá jön a szapora! Ez a megoldás igazán akkor vicces, ha a toalett alatt belátsz a mosdóba. Tegyél egy pár cipőt és egy használt farmert az ülőkére, hogy kívülről úgy tűnjön, valaki már órák óta trónol az árnyékszéken.

aprilis7

 

9. A kürt nem csak a szék alatt hasznosítható. Ha megfelelő magasságban helyezed el a falon, akkor minden egyes ajtónyitást hangos dudaszó követ majd a betérő nem kicsi meglepettségére.

aprilis8

 

10. Palántázz! Igaz ez igényel némi felkészülést, de az ötlet bomba biztos! Szórj néhány magot a klaviatúrára, gondozd néhány napig óvatosan, hogy a műszaki eszköznek ne essen baja. Amit kibújnak a csírák már foghatod is a hasadat a nevetéstől!

aprilis9

aprilis9.1

Hozzászólások