Apuka lesz a világbajnokunk!

Érkezik a gólya Bogdán ˝Golyó˝ Zsoltékhoz

2015/09/29

Egy vérmes sportolónak is azonnal meglágyul a szíve, ha beköszön a gólya a családba. Bogdán “Golyó” Zsoltéknál éppen ez történt, hiszen a nehézsúlyú bokszolóval madarat lehet fogatni, amióta megtudta, hogy nem sokára apuka lesz.

A csupa szív nehézsúlyú ökölvívó a ringen belül kíméletlen, de a magánéletben mindenki jó humoráról és közvetlenségéről zeng ódákat. Alig néhány órája tette közé közösségi oldalán a nagyszerű hírt, máris özönlöttek felé a gratulációk és jó tanácsok. Kíváncsiak voltunk, hogyan éli meg az apaságot a közkedvelt sportoló. “Még fel sem fogtam egészen, hogy mi történt. Csodálatos születésnapi ajándék, ennél szebbet nem is kaphattam volna” – áradozik Golyó, aki euforikus állapotba került, amint biztossá vált, hogy párjával gyermekáldás előtt állnak. “Sári néhány napja már rosszul volt, hányinger gyötörte és émelygett. Csak nehezen sikerült meggyőznöm róla, hogy vegyünk egy tesztet, de végül beadta a derekát. Egyből hármat vittem haza, hogy biztosak lehessünk a dolgunkban” – nevetett a nehézsúlyú ökölvívó. “Nekem kellett megnéznem, hogy mi az eredmény. Az elsőnél még azt se tudtam, mi a teendő! Megjelent a két csík, de annyira hihetetlen volt, hogy azonnal teszteltük a másodikat, de csak a harmadiknál fogtuk fel egészen, hogy valóban érkezik a baba, most már biztos.”

golyo
A boldog szülők, Golyó és párja, Sári

Golyóról ringen kívül nehéz is lenne elhinni, hogy nagyon szigorú apuka lesz, hiszen aki csak ismeri, tudja róla, hogy kivétel nélkül, szinte minden pillanatban viccelődik és nevet. Egyértelmű hát, hogy ki lesz az úr a háznál. “Biztos, hogy az anyja fogja majd szigorúbban, én képtelen leszek rá. Már most kenyérre lehet kenni, hát még ha a kezemben foghatom majd” – árulta el a bokszoló, aki száz százalékig biztos benne, hogy bent lesz a szülésnél, ő fogja elvágni a köldökzsinórt.

Életem legszebb szülinapi ajándéka ❤️Apa leszek vazze yeeee:-)

Posted by Bogdán Zsolt Golyo on 2015. szeptember 28.

Párja, Sári, szerencsére jól van, már a kilencedik hétben jár, de a kezdeti tüneteken kívül nem gyötrik rosszullétek. Azért egy egészséges életmódot folytató anyukának komoly kihívást jelenthetnek a hirtelen rátörő éhségrohamok. “Szerencsére egyelőre egyáltalán nem nagyobb a fogyasztásom, mint eddig volt, de azért érzem, hogy a kívánósság néha rám tör, ilyenkor inkább gyümölcsöt eszek” – meséli Golyó párja, aki hívásunkkor éppen edzésen volt a bokszolóval. “Óvatosabban mozgok már, de azért nem hagyom abba, sportos család vagyunk” – mondja Sári, akit egyelőre elkerültek a különleges gyereknevelési tanácsok, bár hallott már néhány furcsaságot. Most az a legfontosabb, hogy szépen fejlődjön a pocakjában a kicsi, a többi pedig úgyis jön magától. A büszke apuka pedig máris neki látott a gyerekdalok tanulásának, hogy mikor majd a kiságyban ringatózik az utód, ő dúdolhasson neki.

Hozzászólások