Aranyhaj a valóságban

Dashik Gubanova, és az elképesztő hajkoronája

2016/05/20

Dashik Gubanova egy orosz lány, akit jelenleg 136 000 ember követ az Instagramon. Hogy miért? Mert ő Aranyhaj e világi megtestesülése.

Az biztos, hogy ezzel a hajzuhataggal is sokszor támad nagy gubanc. A lány 2003 óta nem járt fodrásznál, fürtjei pedig nem kicsit nőttek meg azóta. Jelenleg a bokájáig ér, de állítása szerint a cél az, hogy a lábujjait is elérje velük. Egyébként semmi célja nem volt az egész Aranyhaj-akcióval, mint hogy megnézze, meddig tudja megnöveszteni őket. Nos, ahogy láthatjuk, nagyon sokáig.

A tervek szerint jövő nyáron megy el végül újra fodrászhoz, a levágott tincseket pedig jótékony célokra ajánlja fel, leginkább rákos betegek számára parókákat készítő gyáraknak. Lássuk be, Rapunzel is valami hasonlót csinálna a mesében. 

Mindenesetre a lány egyike azon keveseknek, akik nem a “Miért?” kérdést váltották ki belőlünk, hanem a “Hogyan?” fogalmazódott meg bennünk. Például hogyan moshatja ezt a tömérdek hajat? És milyen gyakran kell vajon lefolyót tisztítania? Egyetlen tincse több helyet foglalhat, mintha a teljes szerkesztőségünk kopaszra borotválná magát, és a kádba hajítanánk… 

водопад) #длинныеволосы #оченьдлинныеволосы #растиКосаДоПят #рапунцель #Дашик

Дашик Губанова Веснушка (@dashik_gubanova) által közzétett videó,

Lényeg a lényeg, ez a hajzuhatag lélegzetelállító. Ráadásul kifejezetten üdítő élmény végre olyasvalakivel találkozni, aki nem életbölcsességeket vagy félpucér képeket posztolgat az Instagramra, hanem tényleg van benne valami különleges!

Dashik Gubanova profilját ITT érhetitek el!

Hozzászólások