Aranykalitkába zárják Katalin hercegnét

Újabb titokra derült fény

2015/07/30

Alig telt el néhány nap azóta, hogy kiderült: Katalin hercegné minden rezdülését meghatározza a királynő, most újabb titokra derült fény.

Bár sokszor hangoztatják, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg amennyire csak lehet, távol tartja magát az udvari pompától, és gyermekeiknek szerényebb, polgári nevelést kívánnak adni, de még így is rengeteg dolgot előírnak nekik.

A minap derült fény arra, hogy a királynő mi mindenben korlátozza Kate Middleton szabad akaratát. Nem dönthet egyedül öltözködési stílusáról, sőt még a szemöldöke színéről és formájáról sem.

Most kitálalt a hercegné fodrásza! Katalint sok mindenért irigylik: csodás alakjáért, meseszép, elegáns ruháiért, továbbá gyönyörű, gesztenyebarna hajáért is. Ezidáig mindenki azt hitte, hogy haja természetes színű, ám a fodrász felfedte a titkot: muszáj festeni Katalin haját, mert erősen őszül.

Amikor Charlotte hercegnővel volt várandós, akkor nem színezte a haját, mert terhesség alatt nem tanácsos ilyen erős szereket használni, azonban emiatt csúnyán lenőtt Katalin haja, és minden kétséget kizáróan látszott, hogy a hercegné fején túlnyomó részt ezüst hajszál van. 

Ezt látva a királynő azonnal ráparancsolt az udvari fodrászra – aki egyébként Diana frizurájáért is felelt -, hogy hozza rendbe a hercegné hajkoronáját.

Olvass még Katalin hercegnéről!

Hozzászólások