Arcplasztika – szike nélkül!

Látványos szépülés - a legújabb kezelésekkel

2015/01/16

A nők szeretnének mindig szépek maradni, de ma már az erősebbik nem tagjai sem veti meg a szép bőrt. Minderre persze szike nélkül lenne a legjobb szert tenni. 

Erre manapság már egyre több lehetőség nyílik. Ráctalanító krémek, szépészeti kezelések garmadája áll az örök fiatalságról álmodók rendelkezésére, persze azért azt nem árt tudni, hogy örök fiatalság mint olyan nem létezik, még ha kés alá fekszünk, akkor sem. Mindenesetre szerencsére léteznek olyan kezelések és krémek, amelyek késleltethetik az öregedést.

ECN_14503_Volume_Filler_Booster_2014_21_PR

A dermaroller továbbgondolása a mezopen, amely tovább fejlesztette a bőröregedés-gátlás útját.

A derma-rolleres kezeléshez képest olyan előnyökkel rendelkezik, hogy a kezelés kisebb fájdalommal, vérzéssel jár. Az eddig nehezen hozzáférhető helyekre ( szem környéke, orr) is könnyedén el tudunk jutni, precízen végigvezetve a tűfejet. A mikrotűk függőlegesen hatolnak be a bőrbe, a derma-roller döntött tűivel ellentétben. Ez tovább csökkenti a kezelés mellékhatásait (pirosodás, hámlás), és egy gyorsabb regenerációt eredményez. A kezelőfej automatikus oda-vissza mozgása, azáltal, hogy gyorsan, nagyszámú tűszúrást ejt, megnöveli a kezelések hatékonyságát, miközben jóval kisebb fájdalmat okoz, mint a hagyományos roller.

Mezopen használható: ráncok (különösen a száj körüli és szarkalábakra)

·         megereszkedett, petyhüdt bőr kezelésére az egész testen .         ránctalanítás ·         száraz bőr kezelése ·         öregségi és pigmentfoltok kezelésére ·         striák (terhességi, elhízási csikok) eltüntetésére ·         tág pólusok kezelésére ·         bárányhimlő után visszamaradott kis besüppedésre

iStock_000016859132_Small

Hozzászólások