Argentínában sincs maradása a Palik családnak?

Marsi Anikó még itthon van a gyerekekkel

2014/08/13

Bár úgy tűnt, hogy Palik László és Marsi Anikó két gyermekével együtt Argentínát választja hosszú távon, és ott folytatják életüket, most lehet, hogy a dél-amerikai országból is menniük kell.

A Palik-Marsi házaspár jó ideje eltűnt a nyilvánosság elől, sőt Magyarországról is. Senkinek sem nyilatkoznak, minden kérdést elhárítanak, éppen ezért egyre nagyobb titok övezi életüket. Bár fel-fel tűnnek hazánkban, túlnyomó részt külföldön tartózkodnak.

Legutóbb kiderült, hogy a család Argentínában vetette meg a lábát, a Kiskegyed információi szerint Palik autóversenyző időszakából sok kapcsolata van az országban. Ám úgy tűnik: nem maradhatnak sokáig, pedig Buenos Airest nagyon megkedvelték.

palik-lászló

“Az ország fizetőképtelenné vált, ami megrendíti a gazdaságot, ezért Palik üzleti ügyei sem alakulhatnak jól” – mondta a Kiskegyednek a család egyik ismerőse – “Még nem hozták meg a döntést, figyelik, hogyan alakul Argentína sorsa, de egyre valószínűbb, hogy kénytelenek lesznek továbbállni. A házaspár családja nagyon boldog lenne, ha végre hazajönnének, de erre nincs esély. Palik László mindenképpen valamely távoli országban szeretne élni Marsi Anikóval és két gyermekükkel.”

Érdekes, hogy Anikó egy ideje Siófokon tartózkodik a gyerekekkel, és gyakran látni velük a műsorvezető édesanyját is. A minap négyesben strandoltak a Balatonnál. Információk szerint ez csak átmeneti állapot, amíg Palik László üzleti ügyeit intézi külföldön, addig Anikó kihasználja a nyarat és pihen a fiaival, illetve családjával tölti az időt.

Ám hamarosan kezdődik az iskola; addigra meg kell hozniuk a döntést, hol folytatják tovább az életüket, hiszen a nagyfiú, Vilmos már iskolás.

Hozzászólások