Armstrong így akarta átverni a rendőrséget

Kiderült a kamu sztori

2015/02/04

Lance Armstrong egykori bringalegenda, aki a napokban adott interjút a BBC-nek, tavaly év végén kocsijával belehajtott pár parkoló autóba, majd szó nélkül elhajtott. Később jelentkezett ugyan az autók tulajdonosainál, meg is fizette a kárt, ellenben a rendőrségnek egy kiszínezett történetet adott elő, amire most derült fény.

Tavaly december 28-án Lance Armstrong és barátnője, Anna Hansen egy gáláról ment hazafelé Aspenben, mikor az autót vezető férfi túl gyorsan vett be egy kanyart, megcsúszott, és belement két másik, parkoló járműbe. Bár állításuk szerint nem fogyasztottak alkoholt, az eset után elhajtottak úgy, hogy senkinek sem szóltak.

Ezután jön a történet érdekes része, a pár ugyanis nem azért nem állt meg, mert meg akarta úszni a felelősségre vonást. A nő másnap jelentkezett a károsultaknál, azonnal elismerte a hibát, és jelezte, hogy természetesen minden kárt megtérít. A rendőrségnek is vallomást tett, de itt jöttek a furcsaságok.

armstrong2
Lance Armstrong (Fotó: Facebook)

Hansen ugyanis azt állította, hogy a kocsit ő vezette, így a kárt is ő okozta. A rendőröknek azonban nem állt össze a kép, mivel szemtanúk szerint a partiról távozóban a nő az anyósülésen foglalt helyett, aki erre azt a magyarázatot adta, hogy nem sokkal később helyet cseréltek.

Azonban elkövetett még egy bakit, amikor az egyik károsulttól véletlenül Lance nevében kért bocsánatot. Innen már az ügyvédek is bekapcsolódtak az ügybe, hiszen már a hatóság megtévesztéséről volt szó, azonban a hazugságnak egyszerű, és tulajdonképpen érthető magyarázata volt.

Armstrongnak ugyanis volt elég baja az utóbbi években, és barátnőjével közösen úgy döntöttek, nem akarnak újra címlapokra kerülni egy ilyen – egyébként hétköznapi – esettel, amit a lapok nyilván alaposan kiszíneznének majd. Ezért hajtottak el gyorsan a helyszínről, nehogy észrevegye őket valaki, az egykori bringásnak viszont így is felelnie kell márciusban a tetteiért.

Hozzászólások