Árpa Attila kettős életet él

Nem beszél a családjáról

2015/05/21

Árpa Attila körül folyamatosan mennek a találgatások, már nem egyszer felröppent a hír, hogy megromlott a házassága. Következetesen nem beszélnek a magánéletükről Tomán Szabinával, ha szóba kerül a dolog, mindig inkább a másikhoz irányítják az újságírót.

A színész-rendezőnek az utóbbi időben nagyon kevés ideje jut a családjára, ezért úton-útfélen belefut a kérdésbe, hogy igazak-e a pletykák állítólagos különválásukról. Árpa Attila a hot! magazinnak adott interjújában kétértelműen úgy nyilatkozott: “Ha valami drasztikus változás áll be az életemben, azt úgyis megtudják az emberek időben.” Ugyan mindketten bevallották, hogy kevés idejük jut egymásra, bízunk benne, hogy ez a kijelentés nem sejtet semmilyen mögöttes tartalmat, és tényleg csak a sok munka az oka, hogy ritkán látják egymást.

Árpa egyébként saját elmondása szerint is multifunkciós életet él: “A kettősség az életemre is érvényes, bennem él minden területen. A munkásságomra is jellemző, hogy kerülöm az konformizmust. Azt szeretem, ha olyanba kezdek, amit soha nem csináltam előtte. Vagy az első akarok lenni mindenben, vagy a legjobb.”

Árpa Attila 2

A páváskodó celebekről eddig is megvolt a véleménye, de nem tagadja, hogy köze van ezeknek az embereknek a jelenlétéhez a mai magyar média-valóságban. Magát, mint Frankensteint aposztrofálja, mondván, hogy ők a kis szörnyecskék, akiket megteremtett. Egy időben ő volt a nagybetűs botrányhős Magyarországon, de szerinte ez csak azért fordulhatott elő, mert akkoriban nem voltak mások. Ma már ontja magából a valóságshow- és reality műsorok hazája a botcsinálta celebeket, akik néhány hétig képesek fent maradni a felszínen, aztán szépen lassan a feledés homályába vesznek. Ezek a szerepek távol állnak Árpától, aki tíz éve még igazi fenegyereknek számított, ma már visszafogottabb életet él. “A tízmillió fenegyerek országa lettünk, és én nem akarok közéjük tartozni” – mondja Árpa.

A kellő magabiztossággal és hiúsággal megáldott tévésnek a külsőségek és az anyagiak nem élveznek prioritást az életében, mert számára nem ezek a fontos dolgok. Igaz, hogy hozzátesznek a komfortérzetéhez ezek a tényezők, de szándékosan sosem hivalkodik, vagy mutogatja magát.

árpa attila

Az elfoglalt színész-rendező nyáron sem áll le, egyhuzamban forgat, nemcsak producerként, hanem színészként is láthatjuk majd a mozivásznon. Az éppen Cannes-ban tartózkodó Árpa a filmjein keresztül üzen a nagyvilágnak, ezekben mondja el véleményét, néha kicsit sem szofisztikált környezetbe ültetve. Hogy hova lett a rosszfiús énje? Talán az lehetett a vízválasztó életében, amikor megszületett kislánya. Számára Amira a legfontosabb, úgy tervezi, hogy az egész nyarat vele tölti. Amikor felmerül a kérdés, hogy mi a helyzet feleségével és tudnak-e eleget együtt lenni, csak annyit válaszol: “Tőle kellene megkérdezni, hogy elég-e ez az idő, és hogy hogyan viseli.”

Jelenleg az Argo második része kapcsán lehet sokat hallani a producerről, aki a kultfilm első részének megalkotása óta eltelt tíz évben rengeteget változott. Nézd meg, mit mondanak róla a kollégák!

Argo2_foto_(23)

Hozzászólások