Átejtették őket, kiakadtak az Éden Hotel kavarógépei

Olyasmi történt a házban, amiről fogalmuk sem volt

2015/05/04

Péter és Marianna már régóta mozgatja a háttérből a szálakat az Éden Hotelben, több régi motoros kiejtése is a lelkükön szárad. Eddig úgy érezték, hogy nem történik semmi a házban a tudtuk nélkül, a legutóbbi párválasztón azonban mindketten meglepődtek, Peti ki is akadt. Ugyanis csúnyán lemaradtak az eseményekről. Ez a bukás kezdete?

Légy került a levesbe! Péter és Marianna eddig  úgy irányították a játékot, hogy szinte az esett ki az Éden Hotelből, akit ők akartak, A legutóbbi párválasztó ceremónián azonban új párosok alakultak, hiszen – egy titkos megbeszélés szerint – Bence Adrit, Gábor pedig Tinát választotta. Péter álla leesett, ugyanis semmit sem tudott a háttérben szerveződő dolgokról.

A szobájába visszatérve ostorozta magát, és kiakadt, de szerinte még időben jött ez a pofon, ami azt jelezte, hogy az ő tudtuk nélkül is történhetnek fontos dolgok az Éden Hotelben. A többiek is látták, mekkora meglepetést okoztak a nagy öregeknek, és titokban megbeszélték, hogy egyre több ilyenre van szükség, ha ki akarnak kerülni Péterék bűvköréből.

Peti az egyik legnagyobb taktikus a házban, Mariannával már több régi motorost is kigolyóztak – Snjezana, Patrik – most azonban elképzelhető, hogy az ő bukásuk is elkezdődött.


Forrás: TV2 

Hozzászólások