Szexi! Átlátszó ruhákban buliztak a sztárok

Fenékvillantás és magamutogatás a MET-gálán

2015/05/05

Talán még sosem volt olyan díjátadó – kívéve Rihanna ominózus teljesen meztelen, átlátszós ruhás megjelenése – ahol a sztárok ennyire a testimádatra hajtottak volna.

A magamutogatásnak nincs határa és természetesen a színésznők és énekesnők sem szeretnének kibújni ez alól – tisztelet a kivételnek. A MET-gálán láthatóan három irányvonal dívott: az átlátszó, a letisztult és a fejdísszel kombinált.

Beyoncé érdekes frizurával – szerintünk kevésbé előnyös számára – és szinte teljesen áttetsző outfit-ben jelent meg a MET-gálán. Lehet, hogy pont Rihanna miatt döntött így?

Biztosan emlékeztek, hogy Ririre féltékenykedett, amikor a fiatal, bulizós sztár állítólag ráhajtott a férjére.

Kim Kardashian & Kanye West #MetGala Posted by Met Gala on 2015. május 4.

Ellenben Rihanna ezúttal nem fedte fel bájait, viszont annál nagyobbat szólt a vörös szőnyegen csodaszép, uszályos sárga ruhája.

Step inside fashion’s biggest party of the year – the #MetGala in New York http://vogue.uk/MetGala Posted by British Vogue on 2015. május 4.

Azonban volt, aki inkább az extrémebb stílust és az egyediséget szerette volna hangsúlyozni a szexisség helyett. Sarah Jessica Parker, akiről bátran mondhatjuk, hogy divatikon, igazán különleges lángcsóvás kalapban jelent meg az eseményen.

Sarah Jessica Parker #MetGala Posted by Met Gala on 2015. május 4.

Hozzászólások