Átváltozó művészek

Kitalálod kit látsz a képen?

2015/04/07

A híres modellek már-már igazi átváltozó művészek. Ők a külsejükből élnek, de nem elég a tökéletes alak és egy szép arc. Azt is mondják, azért is fontos, hogy valaki karakteres legyen, hogy sok stílust képes legyen megformálni. Hát ezeknek a lányoknak sikerült! Igazi átváltozó művészek a hazai sztárok is, nézd meg a képeiket!

Dukai Regina

A minap posztolt magáról egy nem mindennapi fotót a műsorvezető-énekes, aki mellékállásban még mind a mai napig modellkedik is. Fehér hajjal és vörös rúzzsal állt modellt, eközben pedig áhítatos arccal mereng a fellegekbe. A glammodell nem kommentálta különösebben a fényképet, tehát azt nem tudjuk, mire készült a különleges fotó. Lehet akár hótündér, egy század eleji angyal, de az új silver hairstyle egyik hajmodellje is. Te felismernéd Dukait ezen a képen?

dukai

Iszak Eszter

A Viva Tv műsorvezetője és Dorbrádi Ákos menyasszonya már sokszor bizonyította, hogy ha nem kameráról, hanem fényképezőről van szó, ezer arccal rendelkezik. Esztinek számtalan munkája van mind a mai napig modellként, így ha nem éppen valamelyik gyönyörű tengerparton élvezi a napfényt kedvesével, akkor olyan képeket posztol magáról, ahol jól látszik, mennyire becsavarodik munka közben!

iszak

Palvin Barbara

Éder Krisztián egyik kedven modellje talán az egyik legismertebb átalakuló művész, aki nem csak itthon, de már a tengerentúlon is óriási sikernek örvend évek óta. A gyönyörű magyar modell képes a kislányos bájtól kezdve, a vadító nőn át, egészen a domináig, bármilyen álarcot magára ölteni. Ezen a képen, ha nem tudnánk, hogy őt látjuk, akár azt is hihetnénk, hogy egy bájos kisfiú szerepel, nem?

palvin

Hozzászólások