Atyaég! Szabó Zsófi csontsovány lett

Vajon a szerelem miatt?

2015/07/31

Durva változáson ment át Szabó Zsófi: a gyönyörű szőke színésznő drasztikusan lefogyott. Csak nem a szerelme miatt lett csontsovány?

Szabó Zsófi hónapok óta eltűnt a tévé képernyőjéről: mióta átigazolt az RTL Klubhoz, csupán egyetlen műsort, az After-X-et vezette, azóta azonban nem kapott munkát. Zsófi azóta kedvenc hobbijának, a lovaglásnak él, ami nem csak lelkileg töltötte fel, de a magánéletében is nagy változást hozott, hiszen ennek köszönhetően beköszöntött az életébe a szerelem.

Bár a tévében ritkán látjuk, rajongóit azért nem hagyja teljesen magukra, és gyakran posztol magáról friss fotókat közösségi oldalain. Legutóbb egy olyan képet töltött fel, amelyen egy autóban ül – de ami mindenkit elképesztett, az az, hogy mennyire megváltozott. Zsófi ugyanis hirtelen és nagyon sokat fogyott.

Az biztos, hogy Zsófi életébe újra bekopogtatott a szerelem, és bizony, ha egy lány tetszeni akar a párjának, akkor bármit hajlandó megtenni. A gyönyörű színésznő azonban eddig is nagyon csinos volt, a fogyásra nem volt semmi szüksége.

Vajon a rengeteg mozgás, a munkájában beállt szünet vagy netán az új szerelem miatt adott le hirtelen kilókat?

Olvass még Szabó Zsófiról!

Hozzászólások