Aurelio felfedte szörnyű titkát

A VV mentette meg az életét

2015/01/05

Kemény évek állnak Aurelio mögött: drog, uzsorakölcsön… Saját bevallása szerint, ha nincs a Való Világ, már biztosan hiányozna az egyik végtagja.

A VV6 nyertese sosem titkolta, hogy életében elszívott pár marihuánás cigit, de most kiderült: a pokol bugyrait is megjárta. Komolyan kábítószerezett, kaszinókba járt, ami miatt sokmilliós tartozásai lettek.

Szeretném a fiatalokat arra ösztönözni, hogy alkohol, drog és káros szenvedélyek nélkül éljék az életüket, mert ha elindulnak a lejtőn, nehéz megállni és visszatérni. Tapasztalatból mondom. Én fiatal korom ellenére megjártam már a poklot is. Drogos voltam! A hétköznapi csalódásokat és a sikertelenséget fojtottam a fűbe, és volt, amikor más drogokba. Kaszinóztam, márkás ruhákat vettem, mert a látszat fontos volt, pénzem nem volt rá, ezért kölcsönkéregettem. Volt, amikor olyanoktól, akiktől nem kellett volna, mert veszélyes” – mesélte őszintén a Borsnak Aurelio.

Aurelio a BeleValóban
Aurelio boldog, hogy a BeleValóban dolgozhat (fotók: RTL Klub)

A valóságshow hősnek sikerült jó útra térnie, de ehhez szüksége volt a Való Világra. Ha az nincs, akkor már biztosan végleg elveszett volna.

El sem tudom képzelni, mi lett volna velem, ha nincs a VV. Tényleg büszke vagyok magamra, hogy felhagytam minden droggal, normális életet élek, van munkám, szerelmem és céljaim. Az egyik például az, hogy segítsek megértetni a fiatalokkal: az életük nem lesz jobb a tudatmódosító szerektől, és mindig ott van az alagút végén a fény, csak tudatosan meg kell keresni. Ha nem lett volna a VV6, szerintem már ujjaim sem lennének, de valamelyik végtagom biztosan hiányozna” – árulta el a VV6 győztese.

Hozzászólások