Aurelio megtagadja az édesanyját?

Nem tudja elfogadni viselkedését

2015/01/09

Aurelio képtelen megbocsájtani az édesanyjának. Az ex villalakó gyerekkora óta édesapjával él, anyja ugyanis elhagyta a családját. 

A BeleValó műsorvezetője évek óta szenved amiatt, amit az édesanyja vele művelt. Aurelio sosem bocsájtotta meg a nőnek, hogy megcsalta az édesapját, és őt is belerángatta ebbe a hazugságba. A karácsonyi időszak ráadásul különösen megviseli az érzékeny srácot: bár felkereste édesanyját, megbocsájtani nem tudott neki.

Nekem apám az egyszemélyes családom. Tisztelem, becsülöm anyámat, amiért megszült, de sose fogom neki elfelejteni és megbocsátani, ahogy élt. Nem engedi az igazságérzetem, hogy elnézzem neki! Ráadásul már fiatalon belerángatott hazugságokba, amikor csalta édesapámat, és ezt nem tudom feldolgozni. És most csak pár dolgot említettem, pedig ennél sokkal több van a rovásán. Hiába próbálkozom, egyszerűen nem megy. Karácsonykor is voltam nála vendégségben, de csak fél órát töltöttem ott” – mesélte a Blikknek az ex villalakó.

_BBF3865
Aurelio a villában sem titkolta érzelmes oldalát (Fotó: RTL Klub)

Aurelio nem játszotta meg a villában, hogy bizonyos esetekben eltörik nála a mécses: édesanyja miatt is sokat sírt.

“Az elmúlt négy évben bánatomban és a kilátástalanságtól sokat sírtam, főleg karácsonykor. Aztán megváltozott az életem, amire nagyon büszke vagyok. Most volt először, hogy az ünnepek alatt nem sírtam. Persze anyám miatt az egyik szemem még így is sírt, de ez szerintem örökre így marad. Apám pedig már 75 éves, próbálok minél többet vele lenni. Nem akarom őt elveszíteni soha! Nem is tudom, mi lenne velem nélküle” – tette hozzá Aurelio.

Hozzászólások