Aurelio teljesen kikelt magából

A Való Világ győztese nekiment az RTL Klubnak

2014/10/27

Hazatértek a sztárok a dzsungelből. Aurelio első dolga az volt, hogy kiossza munkáltatóját, mert úgy érzi, vérig sértették.

Erdei Zsolt Madár nyerte meg a Celeb vagyok, ments ki innen! idei évadának első fordulóját, így Aurelio csak ezüstérmes lehetett, de úgy tűnik, nem csak ez érintette rosszul. A valóságshow hős teljesen kiborult, amikor meglátta, hogy írták ki a nevét a műsorban.

„kedves Rtl klub vérig vagyok sértve hogy é vel írtátok a nevem na mégegyszer utoljára elmondom nektek és mindenkinek nem Aurélio meg leginkább nem Aurélió hanem Aurelio k*rv*ra nincs ékezet bármennyire hihetetlen de a személyigazolványomon sincs é meg ó meg az anyakönyvembe se !!! megértéseteket köszönöm! Véreim…”

Saját Facebook oldalán olvashatjuk szavait, amit az RTL Klubhoz intézett. Ezek szerint nagyon kényes téma számára az, ha valaki nem tudja, hogyan kell helyesen írni a nevét, habár az ő sorai is hagynak némi kivetni valót maguk után. Az olasz híresség talán származása miatt vétett hibákat leírt mondanivalójában.

aurelio_fb

Hozzászólások