Ausztria – Magyarország a Futball-szigeten

Szurkoljunk együtt a magyar válogatottnak!

2016/06/13

Szeretnéd igazi futballhangulat mellett nézni az EB eddigi legfontosabb meccsét? Akkor találkozzunk a Futball-szigeten az osztrák-magyar meccsen!

via GettyImages

Szurkoljunk együtt a magyar válogatottnak!

Unod az otthoni unalmas meccsnézést? Elmennétek a haverokkal vagy a családdal egy izgalmakkal kecsegtető helyre? Gyere el hozzánk, ahol 7000 szurkolótársaddal együtt buzdíthatod a magyar csapatot! Építsük együtt Magyarország legenergikusabb szurkolói táborát a Futball-szigeten!

Hogy miért jönnél a Futball-szigetre?

Az ország egyedülállóan hatalmas 144 m2-es kivetítőjén követheted figyelemmel az EB legfontosabb pillanatait a varázslatos és rabul ejtő Margitszigeten, és ha megszomjaznál, lehetőséged nyílik hideg sör és nemzeti színekbe öltözött koktélok elfogyasztására, ráadásul még nyereményeket is szerezhetsz. A szigeten temérdek programon bizonyíthatod rátermettségedet, és tesztelheted a szerencsédet is, de ha csak ülni szeretnél, akkor lehet hogy te leszel az a szerencsés akit a LuckyCam kiválaszt és máris átveheted a nyereményedet. Ha elvesznél a hatalmas sörkínálatban, vagy a gasztro-sétány nyújtotta ízlelőbimbót nem kímélő finomságokban, akkor a hostess lányok segítenek majd megtalálni a neked megfelelő állomást, és hogy tovább fokozzuk a jó dolgok áradatát a rendezvényre való belépés teljesen ingyenes.

Facebook esemény ITT!

Hozzászólások