Autóbaleset: Zámbó Krisztián látta a fényt az alagút végén

Zsuzsi sokkot kapott

2014/12/02

Tegnap reggel az autópályán karambolozott Zámbó Krisztián és párja. Kétórás várakozás után kórházba szállították őket a helyszínről.

Váczi Gergő és Hódi Pamela várta hétfőn délelőtt az énekest a FEM3 Café műsorába, ám a sajnálatos esemény miatt nem tudtak megjelenni a stúdióban. A mai adásban Zámbó Krisztián személyesen számolt be az esetről.

Jótékonysági fellépésről tartottak vissza a fővárosba hétfő reggel Zsuzsival, amikor az ónos eső miatt hírtelen megcsúsztak és a szalagkorlátnak ütköztek. Krisztián párja elvesztette az uralmat az autó felett, ezért az énekes próbált ellenkormányozni, sikertelenül.

zambo_autobaleset

Kb. két órás várakozás után végül kórházba szállították őket. Zsuzsi sokkot kapott és sajnos komolyabban meg is sérült. Felrepett a feje, ezért össze kellett varrni, de saját felelősségre távozhatott az intézményből. Nagyon rossz emlékek élnek benne a kórházzal kapcsolatban, így szeretett volna inkább otthon lábadozni párja mellett. Az énekes reggel úgy ébredt, hogy nem tudott lábra állni, ám végül mégis sikerült beérnie a TV2 stúdiójába.

A műsorvezetők kérdésre elárulta, ő már készen áll a családalapításra és a gyermekvállalásra, viszont szerelme valószínűleg még várna vele. Az esküvőt egyelőre nem tervezik, habár már eljegyezték egymást, az viszont kiderült, hogy Krisztián számára Berki és Pamela kapcsolata példaértékű.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Hozzászólások