Autóbalesetek indították a reggelt

Hat autó összeütközött, egy szalagkorlátnak ment

2015/12/14

Ma reggel, nem sokkal 7 óra előtt adta ki közleményét a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága, hogy közúton történt közlekedési baleset. Egy ember biztosan megsérült.

Hat autó szaladt egymásba az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, közel a fővároshoz. Pontosabban nem messze az M0-ás autóútra vezető lehajtótól, Gyálnál. A fővárosi hivatásos tűzoltók teljes szélességében lezárták azt a pályaoldalt, ahol a szerencsétlenség történt, s jelenleg épen a műszaki mentésen ügyködnek.

forrás: katasztrofavedelem.hu
forrás: katasztrofavedelem.hu

A baleset részleteiről nem sokat tudni, hogyan történhetett meg a mindenki számára rossz napindító ütközés, annyi azonban már biztos, hogy a balesetben legalább egy ember megsérült, de ennek mértékéről sem tudni. Mindenesetre míg a hétköznapi rend visszaállításán és az érintet járműben tartózkodók állapotának vizsgálatán dolgoznak, valószínűleg  lassulni fog a közlekedés, az ezen a szakaszon közlekedők számára.

Egy másik baleset során pedig egy személyautó a szalagkorlátnak vágódott az M1-M7-es autópálya fővárosba vezető oldalán. Az ütközés Budapest 11. kerületében történt, ahol a mentési munkálatok két sávot is elfoglalnak az érintett útszakaszon, így itt is lehet egy kis fennakadás.

Reméljük senkit nem ért komolyabb baj, az olvasóknak pedig biztonságos utat kívánunk a mai napra is!

Hozzászólások